آش کلم برگ (تبریز)

آش کلم برگ (تبریز)

مواد لازم:

نخود                                        یک دوم پیمانه

لوبیاچیتی                                یک دوم پیمانه

نمک، فلفل و ادویه                    مقداری

عدس                                       دو سوم پیمانه

کلمبرگ خرد شده                   200 گرم

پیاز داغ                                    2 قاشق سوپ خوری

سیر داغ                                  1 قاشق سوپ خوری

هویجنگینی خرد شده             3 عدد

برگکرفس                             50 گرم

رشته آش                               200 گرم

کشک                                    یک دوم پیمانه

 

روش تهیه:

نخود و لوبیا را از شب قبل با مقداری آب بخیسانید. سپس آب آن را عوض کنید و با مقدار کمی نمک روی حرارت قرار دهید تا نیم پز شود.

آن گاه عدس را بیفزایید و پس از ده دقیقه، کلم برگ را ریز خرد کنید و به همراه پیاز داغ، سیر داغ و ادویهدر آش بریزید.

حالا هویج نگینی را به همراه برگ های کرفس خرد شده اضافه نمایید و اجازه دهید تمام مواد پخته شوند.

اکنون رشته آش را در آش بریزید تا نرم شود.

در پایان، کشک را در آش بریزید و نمک آن را نیز اندازه نمایید.

انرژی کل 1700 کیلوکالری

ماهنامه ی دنیای تغذیه

برای شرکت در بحث های انجمن سایت مرتبط با بهداشت و سلامت، اینجارا کلیک کنید. 

اگر می خواهید با فوت و فن آشپزی آشنا شوید، اینجارا کلیک کنید.

 

*مطالب مرتبط:

طرز تهیه چند نوع سوپ و آش

طرز تهیه چند نوع غذای محلی

بخش تغذیه و سلامت تبیان

 

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه