آموزش آشپزی – آش ترخینه

آموزش آشپزی – آش ترخینه

آموزش آشپزی – آش ترخینه - تصویر 1

مواد لازم:

ترخینه: 5 قرص
سبزی آش: یک کیلو
نخود، لوبیا چیتی و عدس: 3 پیمانه
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
پیاز داغ: به میزان لازم
نعناع داغ: به میزان لازم


روش تهیه:

حبوبات را که از شب قبل خیسانده‌اید بپزید. ترخینه را نیز داخل یک کاسه آب ولرم خیس کرده، سبزی را پس از شستن خرد و به اندازه 3 تا 4 عدد پیاز، آماده کنید. پس از پخت حبوبات ترخینه را اضافه کنید. پس از چند دقیقه پختن، سبزی را نیز به همراه نمک و فلفل و مقداری از پیاز داغ به آش بیفزایید و اجازه دهید سبزی‌ها پخته شده و کاملا جا بیفتد، سپس داخل ظرف زیبایی ریخته و با نعناع داغ و پیاز داغ تزیین کنید.

نکته:

به ترخینه (ترخنه) هم گفته می‌شود. در روستاهای ایران در فصل فراوانی لبنیات، یک نوع بلغور خ��ک شده به وسیله دوغ تهیه می‌شود که برای فصل‌های دیگر آن را نگه می‌دارند و استفاده می‌کنند.

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه