سينه مرغ را كوبيده و كمي نمك و فلفل به آن مي‌زنيم. سپس يك ورق ژامبون را روي آن مي‌گذاريم و بقيه مواد را روي آن قرار مي‌دهيم. آن‌گاه مرغ را به آرامي پيچيده و به آرد سفيد و پس از آن به مخلوط تخم‌مرغ و شير آغشته مي‌كنيم. در مرحله بعد مرغ را در آردسوخاري مي‌غلتانيم .در ادامه مواد لازم و طرز تهیه را به طور کامل توضیح می دهیم.

موادلازم:
سينه مرغ=يك عدد
تخم‌مرغ=يك عدد
شیر=نصف پيمانه
آرد سفيد=يك پيمانه
آرد سوخاري=يك پيمانه
ادويه=يك قاشق چايخوري
قارچ پخته‌شده=دو قاشق غذاخوري
پنير گودا=20 گرم
فلفل دلمه‌اي رنگي=يك قاشق غذاخوري
اسفناج پخته شده=یك قاشق غذاخوري
نمك و فلفل=به ميزان لازم


طرزتهیه:
سينه مرغ را كوبيده و كمي نمك و فلفل به آن مي‌زنيم. سپس يك ورق ژامبون را روي آن مي‌گذاريم و بقيه مواد را روي آن قرار مي‌دهيم. آن‌گاه مرغ را به آرامي پيچيده و به آرد سفيد و پس از آن به مخلوط تخم‌مرغ و شير آغشته مي‌كنيم. در مرحله بعد مرغ را در آردسوخاري مي‌غلتانيم سپس در روغني كه از قبل داغ كرده‌ايم قرار مي‌دهيم تا به مدت ده دقيقه بپزد. در مرحله آخر، مرغ را در فر از قبل گرم شده به مدت 15 دقيقه مي‌گذاريم تا تمام مواد خوب مغز پخت شوند، در اين لحظه غذا آماده است.
  
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه