نخود و لوبیا را از شب پیش خیس کنید پیاز را بسیار خرد کنید و با گوشت سرخ کنید.در ادامه مواد لازم و طرز تهیه را به طور کامل توضیح می دهیم.

مواد لازم:
گوشت 500گرم
ابغوره نصف لیوان
قیسی نصف استکان
برگه ی زرد الو نصف استکان
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
زرد چوبه به میزان لازم
الوبخارا نصف استکان
گوجه برغانی نصف استکان
چغندر 1عدد
پیاز 1عدد
نخود و لوبیا 1استکان


طرز تهیه:
نخود و لوبیا را از شب پیش خیس کنید
پیاز را بسیار خرد کنید و با گوشت سرخ کنید
زردچوبه را بیفزایید و روی گوشت اب بریزید و بگذارید بپزد
گوشت که نیم پز شد نخود و لوبیا را اضافه کنید 
سپس چغندر و برگه الو و قیسی را اضافه کنید
نمک و فلفل بریزید و بگذارید روی حرارت ملایم جا بیفتد ابغوره را اخر اضافه کنید

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه