گوشت را با پیاز و نخود و لوبیای پاک کرده و مقداری اب داخل ظرف ریخته و روی شعله قرار می دهیم چند لحظه که جوش امد کف روی ان را گرفته و به تکه های درشت خرد کنید.در ادامه مواد لازم و طرز تهیه را به طور کامل توضیح می دهیم.

مواد لازم:
گوشت سینه و دنبه ی گوسفند نیم کیلو
لیمو عمانی 3عدد
نخود و لوبیا چیتی 1 لیوان
پیاز 
نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین به میزان لازم
گوجه فرنگی نیم کیلوگرم
کلم قمری 1کیلوگرم
روغن به میزان لازم


طرز تهیه:
گوشت را با پیاز و نخود و لوبیای پاک کرده و مقداری اب داخل ظرف ریخته و روی شعله قرار می دهیم چند لحظه که جوش امد کف روی ان را گرفته و به تکه های درشت خرد کنید و به گوشت اضافه کنید ظرف در را بار گذاشته به دلیل اینکه بوی کلم قمری بیرون امده 30 دقیقه به برداشتن سیب زمینی و فلفل و زردچوبه و ادویه و نمک را بریزید موقع کشیدن نصف دنبه را برای ابگوشت و باقی مانده را برای کوبیدن گوشت بگذارید در این صورت گوشت کوبیده هم لذیذ تر می شود .
این ابگوشت را با سبزی و پیاز سرو نمایید و در صورت نپاشیدن پودر لیمو با پودر غوره با ماست و سبزی میل کنید.

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه