در این مطلب طرز تهیه املت قارچ و اسفناج کاراملی شده با پنیر سوئیسی را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم: در این مطلب طرز تهیه املت قارچ و اسفناج کاراملی شده با پنیر سوئیسی را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه املت قارچ و اسفناج کاراملی شده با پنیر سوئیسی

مواد لازم

- روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
   
- پیاز سفید،نگینی شده 1 عدد
   
- قارچ دکمه ای،ورقه شده 250 گرم
   
- برگ اسفناج تازه خرد شده 2 پیمانه
   
- پنیر سوئیسی،به قطعات کوچک خرد شده ½ پیمانه
   
- تخم مرغ 8 عدد
   
- شیر 2 الی 3 قاشق سوپخوری
   
- نمک و فلفل تازه به میزان لازم

طرز تهیه املت قارچ و اسفناج کاراملی شده با پنیر سوئیسی

طرز تهیه

1- ابتدا فر را با دمای 350 درجه فارنهایت(175 درجه سانتیگراد) گرم کنید.تابه مخصوص تارت را با اسپری روغن کمی چرب کنید سطح ماهیتابه کاملا با روغن چرب شود

2- در یک قابلمه کوچک روغن زیتون را به ارامی گرم کنید.پیاز و قارچ را اضافه کرده و 15 الی 20 دقیقه آنقدر به هم بزنید تا حالت کاراملی پیدا کند.در این مرحله اسفناج را اضافه کرده و کمی هم بزنید سپس نمک و فلفل را بابت مزه دارکردن اضافه کنید.بهم بزنید تا مواد کاملاً با هم مخلوط شوند

3- در لایه اول نصف مواد آماده شده را کف تابه مخصوص تارت ریخته و صاف کنید و روی آن پنیر سوییسی اضافه کنید

طرز تهیه املت قارچ و اسفناج کاراملی شده با پنیر سوئیسی

4- تخم مرغ ها را به همراه شیردر ظرفی به خوبی مخلوط کرده و به آن نمک و فلفل بیفزایید

5- تخم مرغ ها را بر روی مواد ریخته و در لایه دوم نصف دیگر مواد را ریخته و نهایتاً سطح غذا را با پنیر سوئیسی باقیمانده بپوشانید

طرز تهیه املت قارچ و اسفناج کاراملی شده با پنیر سوئیسی

6- تابه را برای 20-25 دقیقه در فر قرارداده و برای مطمئن شدن از پخت چنگالی را در مرکز ماهیتابه فرو کنید.اگر چنگال بعد از بیرون آمدن تمیز بوده و چیزی به ان نچسبیده بود غذا آماده است.5 دقیقه اجازه بدهید تا غذا سرد شود.سپس آنرا برش داده و از آن لذت ببرید

طرز تهیه املت قارچ و اسفناج کاراملی شده با پنیر سوئیسی
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه