قارچ ها را خرد می کنیم و با 3 قاشق غذاخوری کره تفت می دهیم ، ممکن است این میزان کره به نظر زیاد باشد اما برای غلیط شدن سس به آن احتیاج داریم .

مواد لازم:

غذای: ایتالیایی, بین المللی   

گروه: شام, غذاهای مناسب برای تمامی فصول, غذای کودکان, نهار   

سطح مهارت: متوسط   

طرز تهیه استراگانف با کوفته ریزه

  •     مقدار: 1
  •     مناسب برای: 4
  •     زمان آماده سازی: 5 دقیقه
  •     زمان پخت : 35 دقیقه
  •     مدت زمان آمادگی : 40 ��قیقه

مواد لازم:

  •     16 عدد کوفته ریزه
  •     340 گرم پاستا
  •     225 گرم قارچ دکمه ای
  •     2 فنجان آبگوشت گوشت گاو
  •     1 فنجان شیر
  •     3 قاشق غذاخوری کره
  •     3 قاشق غذاخوری آرد
  •     نمک وفلفل به میزان لازم

طرز تهیه

1. قارچ ها را خرد می کنیم و با 3 قاشق غذاخوری کره تفت می دهیم ، ممکن است این میزان کره به نظر زیاد باشد اما برای غلیط شدن سس به آن احتیاج داریم . هنگامی که قارچ ها کاملا پخت و تمام مایع آن تبخیر شد. 3 قاشق غذا خوری آرد را اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا طلایی قهو ه ای شود ( در حدود 3-2 دقیقه)

طرز تهیه استراگانف با کوفته ریزه

2. شیر و آب گوشت را با هم مخلوط می کنیم و به قارچ و آردی که تفت داده ایم اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا آرد ها گلوله نشوند . اجازه می دهیم مایع روی حرارت ملایم بجوش بیاد و غلیظ شود .( حدود 5-10 دقیقه)

طرز تهیه استراگانف با کوفته ریزه

3. در این فاصله در یک قابلمه بزرگ آب می ریزیم تا بجوشد و ماکارونی ها را داخل آن ریخته و طبق دستور پخت نوشته شده روی بسته عمل می کنیم و یا اگر به روشی که در سایت آموزش داده شده خودتان پاستا تهیه کرده اید در حدود 5 تا 10 دقیقه باید در آب بجوش بجوشد. سپس ماکارونی را آبکش می کنیم. البیته با توجه به ذئقه ما ایرانی ها می توانید ماکارونی را دم هم بکنید .

طرز تهیه استراگانف با کوفته ریزه

4. برای سرو ماکارونی ها را داخل 4 بشقاب ریخته و روی هر کدام 4 عدد کوفته ریزه که آموزش آن را قبلا داده شده می گذاریم و حدود ¾ فنجان سس قارچ روی آنها می ریزیم و با کمی جعفری تزئین می کنیم.

طرز تهیه استراگانف با کوفته ریزه
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه