در ایران بهتر است ران گوسفند در خورش استفاده شود و مرغ و گوشت گوساله برای تهیه كباب مصرف شود.


در ایران بهتر است ران گوسفند در خورش استفاده شود و مرغ و گوشت گوساله برای تهیه کباب مصرف شود. 

نان سنگک علاوه بر خوشمزگی، سبوس"دار است و رژیمی. ماست خامه"ای جایگزین آنچوی و خیارشور جای کاپاریس را گرفته است. 
اینگونه است که استیک بره با نان سرخ شده به یک غذای ساده و لذیذ ایرانی پسند تبدیل شده است.

مواد لازم برای 2 نفر:

سینه مرغ : 2 عدد
پیاز متوسط : یک عدد، رنده شده
زعفران دم"کرده 6 : قاشق غذاخوری
روغن مایع 2 : قاشق غذاخوری
آبلیمو : 4قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم

مواد لازم برای سس ماست:

ماست خامه"ای : نیم پیمانه
خیارشور متوسط : یک عدد، نگینی
سس خردل : یک قاشق غذاخوری
آبلیمو : 4قاشق غذاخوری
نعناع ساطوری 2 : قاشق غذاخوری
نان سنگک : نصف،خرد شده


روش تهیه:
1 - هر نصف سینه مرغ را کمی بکوبید تا ضخامتش یکنواخت شود. 
آب پیاز رنده شده را با آبلیمو، روغن مایع، زعفران و نمک و فلفل مخلوط کنید. 
سینه مرغ را با چاقو چند سوراخ کرده و حداقل 2 ساعت در مایه زعفران بخوابانید.
2 - روغن را در تابه روی شعله متوسط داغ کرده و سینه"های مرغ را 15 دقیقه در آن سرخ کنید تا روی آن برشته و مغز آن پخته شود. 
مرغ را از تابه درآورده و کنار بگذارید.
3 - تکه""های نان را در تابه سرخ کنید تا برشته شوند. ماست، خیارشور، سس خردل و آبلیمو را با نعناع ساطوری شده مخلوط کرده و نمک و فلفل بپاشید.
4 - مرغ و تکه"های نان را در ظرف کشیده و سس را روی آن داده و سرو کنید.
نکات:
-1 به جای مرغ از راسته گوساله بیات شده هم می"توانید استفاده کنید.
اما به جای خواباندن در مایه آن را کباب کرده و 2 دقیقه قبل از برداشتن از روی آتش دوباره گوشت را در مایه زعفران بغلتانید. 
-2 می"توانید به جای نعناع ساطوری شده از نعناع خشک استفاده کنید.
-3 می"توانید به سس ماست پیازچه یا خیار ساطوری شده اضافه کنید
 
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه