طرزتهیه انواع استیک گوشت شترمرغ باسیر وجعفری توضیح داده شده است.در ادامه مواد لازم و طرز تهیه را به طور کامل توضیح می دهیم.

مواد لازم : 
گوشت ران شترمرغ یا فیله ورقه‌شده : 150 گرم
فلفل سیاه : نصف قاشق چایخوری
پودر سیر : 1/3 قاشق چایخوری
پودر زنجبیل : نصف پیمانه
جعفری خردشده : نصف پیمانه
سیر : دو حبه
روغن‌ زیتون : سه قاشق غذاخوری
نمک : به میزان لازم
طرز تهیه :
گوشت را ورقه کرده و ما‌‌‌ بین دو کیسه فریزر با بیفتک‌کوب می‌کوبیم تا نازک شود.
سیر را کوبیده و یا ریز کرده به همراه جعفری خردشده، پودر زنجبیل، فلفل سیاه، پودر سیر و روغن‌ زیتون خوب مخلوط می‌کنیم.
مخلوط را در ظرف مسطحی ریخته و گوشت ورقه‌ شده را در این سس می‌خوابانیم به طوری که هر دو طرف گوشت آغشته به سس است روی گوشت را با سلفون می‌پوشانیم و به مدت هفت تا هشت ساعت در یخچال نگهداری می‌کنیم.
نمک را به هر دو طرف گوشت می‌پاشیم.
تابه چدنی را کمی چرب کرده و با حرارت زیاد استیک را سرخ می‌کنیم.


استیک گوشت -غذای رژیمی برای کم خونی 
مواد ‌لازم برای 1 نفر:
گوشت راسته گوسفندی با استخوان دنده 2 تکه (250 گرم)
سویا سس 1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
گوجه‌فرنگی خرد شده 1عدد
پیازچه خرد شده 100 گرم
نخود پخته 50 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
نعناع به میزان لازم
روش تهیه:
گوشت گوسفند را با سویا سس ، روغن زیتون و فلفل مزه‌دار کرده و به مدت 3- 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
سپس با بیفتک کوب آن را بکوبید تا نرم و کمی نازک شود.
سپس روی صفحه توری فلزی قرار دهید و آن را کباب کنید.
پیازچه و گوجه‌فرنگی را با کمی روغن زیتون تفت دهید و نخود پخته را هم اضافه کنید.
نمک و فلفل را نیز به مخلوط بالا افزوده و همراه کباب و چند برگ نعناع میل کنید.
ادامه ...

جوجه کباب تابه ای 
مواد لازم:
تکه های کوچک شده سینه مرغ=1 عدد
پیاز رنده شده=1 عدد متوسط
آبلیمو=2 قاشق غذاخوری
زعفران=2 قاشق سوپخوری
نمک=2 قاشق چایخوری
فلفل=کمی
طرز تهیه:
ابتدا تکه های کوچک شده سینه مرغ(یک عدد متوسط)را در مخلوطی از پیازرنده شده(یک عدد متوسط) و آبلیمو(دوقاشق غذا خوری) و زعفران(دو قاشق سوپخوری) و نمک(دو قاشق چایخوری)و کمی فلفل(در صورت دلخواه) به مدت بیست دقیقه خوابانده سپس در ماهیتابه مقداری کره ریخته و تکه های مرغ را با همان مواد درون ظرف قرار می دهیم لازم به ذکر است که نیازی نیست که ماهیتابه داغ باشد بعد درب ماهیتابه را قرار داده و اجازه می دهیم تا با بخار مرغها بخار پز شود .
مدت زمان لازم برای پخت این غذای خوشمزه بیست تا سی دقیقه می باشد که بسته به سلیقه خودتان می توانید اجازه تبخیر کامل سس ایجاد شده را داده جوجه ها را به حالت تفت سرو کنید یا اینکه با همان حالت آبدار استفاده کنید.
ادامه ...

طرز تهیه شنیسل مرغ 
مواد لازم :
سینه مرغ 1 عدد کامل
تخم مرغ 3-2 عدد
نان خشک کوبیده به مقدار کافی
نمک به مقدار لازم
روغن سرخ کردنی به مقدار لازم
طرز تهیه :
سینه مرغ را از استخوان ها طوری جدا کنید که استخوان در انتهای بال باقی بماند. پوست سینه را بگیرید و کمی آن را بکوبید تا پهن و نازک شود. سپس تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و با کمی نمک مخلوط کنید. سپس تکه های سینه مرغ را ابتدا در نان خشک کوبیده و سپس در تخم مرغ هم بزنید. مجدداً در نان خشک کوبیده بزنید و دو طرف آن را در روغن سرخ کنید تا طلایی شود .
ادامه ...

طرز تهیه و پخت مـرغ قـالبـی 
مواد لازم :
سینه مرغ پخته‌شده: ۲ عدد
ماست: یک‌دوم پیمانه
آب لیموترش: ۳ قاشق سوپ‌خوری
بکینگ‌پودر: یک و یک‌دوم قاشق چای‌خوری
زعفران ساییده شده: یک قاشق سوپ‌خوری
تخم‌مرغ: ۷ عدد
پیاز نگینی سرخ شده: یک‌دوم پیمانه
برنج آبکش شده: ۴ پیمانه
پنیر گودا: ۲۰۰ گرم
سیب‌زمینی نگینی خرد‌شده: یک پیمانه
فلفل دلمه‌ای خردشده: یک‌چهارم پیمانه
روغن مایع: یک‌دوم پیمانه
نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین: به میزان لازم

روش تهیه:
سینه مرغ را به صورت برش‌های باریک و کوتاه درآورید. آب لیموترش، بکینگ پودر و زعفران را به ماست اضافه کرده و مخلوط کنید. مرغ را به ماست اضافه کرده و مخلوط کنید تا کاملا زرد زعفرانی شود.
تخم‌مرغ‌ها را با همزن در حدی بزنید که لیمویی رنگ شود، سپس نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین و ادویه را اضافه کرده هم بزنید. پیازداغ و مرغ را هم افزوده و مواد را با هم مخلوط کنید. در صورت نیاز زعفران را اضافه کنید. برنج را کف قالب ریخته و از مواد آماده‌شده روی برنج بریزید. روغن مایع را روی مواد بریزید و داخل فر با دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه قرار دهید.
مواد لازم سس:
آب مرغ: یک پیمانه
کره: ۶۰ گرم
آرد: یک قاشق سوپ‌خوری
رب گوجه‌فرنگی: ۲ قاشق سوپ‌خوری
زعفران حل شده: ۲ قاشق سوپ‌خوری
جوز هندی: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
فلفل قرمز: یک قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل: به میزان لازم

روش تهیه سس:
کره را در ظرفی روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود، آرد را اضافه کرده هم بزنید. رب گوجه‌فرنگی را افزوده و کمی تفت دهید، سپس ادویه، زعفران حل شده، آب مرغ، فلفل قرمز و نمک و فلفل را اضافه کنید و اجازه دهید تا سس آماده شود.
ادامه ...

بال سوخاری را به روش چینی درست کنید 
مواد لازم برای 2 نفر :
بال مرغ : 8 عدد ( 400 گرم )
آرد ذرت : 1 قاشق سوپخوری ( 9 گرم )
پودر نان خشک یا پنیر پارمسان ( رنده شده ) : به مقدار لازم
آویشن : 1 قاشق چایخوری ( 3 گرم )
نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم
کنجد : 3/1 پیمانه ( 53 گرم )
تخم‌مرغ : 1 عدد ( 55 – 60 گرم )
روغن ( سرخ کردنی ) : به مقدار لازم
روش تهیه :
قسمت بالای بال‌ها را جدا کرده کنار بگذارید.
قسمت باقی‌مانده ( بازوی مرغ ) را با یک دست گرفته و با دست دیگر با یک چاقوی تیز گوشت را از قسمت بالا به طرف پایین بکشید.
آرد ذرت، پودر نان خشک یا پنیر پارمسان، آویشن، نمک، فلفل و کنجد را مخلوط کرده در یک بشقاب بریزید.
در ظرف دیگری تخم‌مرغ را با چنگال بزنید.
ابتدا بال‌ها را در تخم‌ مرغ زده سپس در مخلوط آرد بغلتانید.
این عمل را دو بار انجام دهید.
در ظرف گودی روغن ریخته روی حرارت بگذارید تا کاملا" داغ شود.
هر بار دو تا سه بال را در روغن سرخ کرده سپس از روغن خارج کنید روی دستمال کاغذی بچینید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
نکته
توجه کنید روغن در حدی باشد که روی بال‌ها را بپوشاند و روغن به حدی داغ شود که نسوزد.
بدانیم
در هر پرس بال سوخاری چینی
انرژی : 1021 کیلو کالری
چربی : 2.76 گرم
کربوهیدرات 9.23 گرم 
پروتئین 2.56 گرم


استیک گوشت شتر مرغ با سیر و جعفری 
مواد لازم : 
گوشت ران شترمرغ یا فیله ورقه‌شده : 150 گرم
فلفل سیاه : نصف قاشق چایخوری
پودر سیر : 1/3 قاشق چایخوری
پودر زنجبیل : نصف پیمانه
جعفری خردشده : نصف پیمانه
سیر : دو حبه
روغن‌ زیتون : سه قاشق غذاخوری
نمک : به میزان لازم
طرز تهیه :
گوشت را ورقه کرده و ما‌‌‌ بین دو کیسه فریزر با بیفتک‌کوب می‌کوبیم تا نازک شود.
سیر را کوبیده و یا ریز کرده به همراه جعفری خردشده، پودر زنجبیل، فلفل سیاه، پودر سیر و روغن‌ زیتون خوب مخلوط می‌کنیم.
مخلوط را در ظرف مسطحی ریخته و گوشت ورقه‌ شده را در این سس می‌خوابانیم به طوری که هر دو طرف گوشت آغشته به سس است روی گوشت را با سلفون می‌پوشانیم و به مدت هفت تا هشت ساعت در یخچال نگهداری می‌کنیم.
نمک را به هر دو طرف گوشت می‌پاشیم.
تابه چدنی را کمی چرب کرده و با حرارت زیاد استیک را سرخ می‌کنیم.


نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه