اشترودل یکی از غذاهایی است که بچه‌ها علاقه زیادی به آن دارند.

امام علي - عليه السّلام - فرمود: آب باران بياشاميد؛ زيرا كه پاك كننده بدن از امراض و ناراحتي ها است.

 

 

به گزارش سرویس خانواده جام نیوز، اشترودل غذای محبوب خیلی از بچه هاست. با این دستور می توانید اشترودل را در خانه درست کنید. 

 


مواد لازم:

گوشت چرخ کرده (مخلوط گوسفند و گوساله)             500 گرم

قارچ                                                                    500 گرم

پنیر موتزارلا                                                         250 گرم

کره یا مارگارین                                                      60 گرم

آرد گندم                                                              450 گرم

روغن مایع                                                            100 گرم

شیر                                                                     125 میلی‌لیتر

پیاز                                                                      دو عدد متوسط

تخم‌مرغ                                                               یک تا دو عدد

رب گوجه‌فرنگی                                                    یک قاشق سوپ‌خوری

شکر                                                                   دو قاشق سوپ‌خوری

نمک برای خمیر                                                   یک قاشق چای‌خوری

مایه‌ی خمیر                                                         دو قاشق چای‌خوری

بهبود دهنده                                                         یک قاشق چای‌خوری

نمک، فلفل سیاه                                                 به میزان لازم

 

طرز تهیه:

ابتدا مایه‌ی خمیر را با مقداری شیر ولرم و یک قاشق سوپ‌خوری شکر مخلوط کنید و بگذارید عمل بیاید.

 

روغن مایع و تخم‌مرغ را با هم ترکیب نموده، بهبود دهنده را نیز بیفزایید.

 

آرد را کم کم اضافه نمایید تا خمیر درست شود. خمیر را مقداری ورز بدهید، روی آن را به روغن مایع آغشته کنید و در ظرف قرار دهید؛ در ظرف را با دستمال حوله‌ای بپوشانید تا حجم خمیر دو برابر شود.

 

روی میز را آرد بپاشید. خمیر را با وردنه، به قطر نیم سانتی‌متر باز کنید و به صورت مستطیل 10 در 20 درآورید.

 

مواد گوشتی را آماده نمایید. پیاز رنده شده را به مدت 4 دقیقه تفت داده، گوشت چرخ کرده را به آن بیفزایید.

 

بعد از آن که رنگ گوشت کاملاً تغییر کرد، قارچ، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. سپس رب گوجه فرنگی را به آن بیفزایید و به مدت 5 دقیقه روی حرارت قرار دهید تا مواد پخته شوند.

 

مواد را روی خمیر پهن کنید و سطح آن را با پنیر موتزارلا رنده شده بپوشانید. بعد روی مواد را با یک لایه‌ی دیگر خمیر بپوشانید.



در آخر روی خمیر دوم را با کارد چند چاک موازی دهید و روی آن را با روغن مایع یا کره چرب کنید.

 

سپس به مدت 20 دقیقه در طبقه‌ی وسط فر با حرارت 180 درجه‌ی سانتی‌گراد تا 200 درجه و یا 400 درجه‌ی فارنهایت قرار دهید.

 

می‌توانید به جای گوشت چرخ کرده از ماهی، مرغ و میگو نیز استفاده نمایید.

 

 

نی نی بان / 2020

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه