ابتدا جوجه و برنج و عدس را جداگانه بپزید سپس استخوان های جوجه را جدا کرده و مواد را بهم بزنید جوجه باید تا حدودی پخته شود که له شود و بعد پیاز خرد شده .در ادامه مواد لازم و طرز تهیه را به طور کامل توضیح می دهیم.

مواد لازم:
برنج 200گرم
عدس 200گرم
غوره 1فنجان
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
جوجه 1کیلوگرم
پیاز 5عدد

طرز تهیه:
ابتدا جوجه و برنج و عدس را جداگانه بپزید سپس استخوان های جوجه را جدا کرده و مواد را بهم بزنید جوجه باید تا حدودی پخته شود که له شود و بعد پیاز خرد شده را هم در ان بریزیم و بعد از ان که تمام مواد پخته شد مقداری ابغوره و نمک و فلفل و ادویه به ان اضافه نموده ان وقت اماده سرو می باشد.

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه