آماده کردن این املت آلمانی، کم هزینه، آسان و سریع است؛ پس چرا آن را برای شام امشب تان درست نکنید؟

املت قارچ و گوجه فرنگی : املت آلمانی

املت

مواد لازم املت قارچ و گوجه فرنگی :

کره                                         30 گرم 

قارچ خرد شده                         200 گرم

گوجه فرنگی خرد شده              2 عدد

تخم مرغ                                   4 عدد

پنیر رنده شده(با رنده درشت)    75 گرم

جعفری                                  نصف فنجان

 

روش تهیه املت قارچ و گوجه فرنگی :

20 گرم از کره را داخل یک ماهیتابه ی تفلون(نچسب)، روی دمای زیاد ذوب کرده، قارچ ها و گوجه فرنگی های خرد شده را داخل آن بریزید.

در حالی که آن ها را به هم می زنید، اجازه دهید به همین حالت برای سه تا چهار دقیقه بپزند، تا گوجه فرنگی ها نرم شوند.

در یک ظرف مناسب، تخم مرغ ها را به همراه یک قاشق غذاخوری آب به آرامی بزنید.

سپس پنیر، جعفری و ترکیب قارچ و گوجه را به آن اضافه نموده، هم بزنید.

طبق زائقه ی خود مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید.

باقی مانده ی کره را داخل ماهیتابه با دمای کم، ذوب کنید. ترکیب تخم مرغ را داخل ماهیتابه ریخته و اندکی به هم بزنید.

محتویات داخل ماهیتابه می بایست به مدت 5 تا 6 دقیقه روی حرارت بپزد تا سطح زیرین آن طلایی رنگ شده و اندکی خودش را بگیرد.

سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز به مدت 3 تا 4 دقیقه حرارت ببیند و به رنگ طلایی در بیاید.

غذا آماده ی سرو است. میل بفرمایید؛ نوش جان.

 

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه