از آنجا که در عید نوروز مدام در حال دید و بازدید و مهمانی دادن و مهمانی رفتن هستیم، بد نیست شیرینی هایی برای مهمانان تهیه کنیم که خودمان پخته ایم. شیرینی های خوشمزه و زیبایی که مهمانان از طعم عالی آنها لذت ببرند.

مجله اینترنتی برترین ها
 
 


برترین ها:
از آنجا که در عید نوروز مدام در حال دید و بازدید و مهمانی دادن و مهم��نی رفتن هستیم، بد نیست شیرینی هایی برای مهمانان تهیه کنیم که خودمان پخته ایم. شیرینی های خوشمزه و زیبایی که مهمانان از طعم عالی آنها لذت ببرند.

ماکارون آلبالویی


•    تعداد: 22 عدد

•    زمان تهیه: 35 دقیقه

•    زمان خنک شدن: 30 دقیقه

•    زمان پخت: 11 دقیقه

مواد لازم


•    1.5 پیمانه بادام خرد شده

•    1 1/4 پیمانه شکر

•    ¼ قاشق چایخوری نمک

•    3 عدد سفیده تخم‌مرغ درشت

•    ¼ پیمانه شکر

•    4 قطره رنگ غذای قرمز

•    آیسینگ کره بادام زمینی و آلبالو*

ایده نوروزی: امان از وسوسه شیرینی‌ها! (2) - تصویر 2

طرز تهیه

1.    کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و آن را کنار بگذارید.

2.    در یک کاسه متوسط، بادام و پودر قند را با یکدیگر مخلوط کنید. در یک کاسه بزرگ دیگر، سفیده تخم مرغ، وانیل و نمک را با هم‌زن برقی با یکدیگر مخلوط کنید. سپس به تدریج شکر را اضافه کنید و با سرعت بالای هم‌زن هم بزنید. در این مرحله باید رنگ غذا را اضافه کنید و در آخر نیز بادام ها را بریزید.

3.    مخلوط سفیده تخم مرغ را درون کیسه شیرینیپزی بریزید. آنها را به صورت دایره در سینی فر با فاصله از هم بریزید. پیش از پخت، 30 دقیقه آنها را کنار بگذارید تا کمی خودشان را بگیرند.

4.    فر را با دمای 325 درجه فارنهایت روشن کنید. آنها را 11 تا 12 دقیقه بپزید. کوکی ها را روd توری قرار دهید تا خنک شوند.

5.    سپس روی سطح صاف نیمی از آنها از آیسینگ بادام زمینی بریزید و روی آنها یک لایه دیگر کوکی بگذارید تا ماکارون ها درست شوند.

آیسینگ کره بادام زمینی و آلبالو*


مواد لازم

•    3 قاشق غذاخوری کره آب شده

•    دو پیمانه پودر قند

•    یک قاشق غذاخوری شیر

•    نصف قاشق چایخوری عصاره بادام

•    نصف پیمانه آلبالو خرد شده

طرز تهیه

1.    در یک کاسه متوسط، کره را با هم‌زن برقی و سرعت متوسط به مدت 30 ثانیه هم بزنید. یک پیمانه پودر قند و عصاره بادام را اضافه کنید. آنها را با هم‌زن خوب هم بزنید. سپس یک پیمانه پودر شکر را اضافه کنید و مدام هم بزنید. در آخر بادام را اضافه کنید.



کوکی های شکلاتی


•    تعداد: 12 عدد

•    زمان تهیه و پخت: 15 دقیقه

مواد لازم

•    ¾ پیمانه مربای آلبالو

•    یک قاشق غذاخوری آب آلبالو

•    10 عدد کوکی بزرگ شکلاتی

•    450 گرم خامه شکلاتی

•    یک قاشق غذاخوری آب آلبالو

•    10 عدد آلبالوی شیرین شده

ایده نوروزی: امان از وسوسه شیرینی‌ها! (2) - تصویر 3

طرز تهیه

1.    در یک کاسه کوچک، مربای آلبالو و آب آلبالو را با یکدیگر مخلوط کنید. یک قاشق غذاخوری از مخلوط را روی کوکی های شکلاتی قرار دهید.

2.    در یک کاسه متوسط، خامه شکلاتی را با یک قاشق غذاخوری آب آلبالو مخلوط کنید. شکلات را درون کیسه شیرینی پزی بریزید و سر آن قالب گرد بگذارید. آنها را روی کوکی ها بریزید و در آخر، یک عدد آلبالو روی هر کدام قرار دهید.

کوکی شکری

•    تعداد: 36 عدد

•    زمان تهیه: 35 دقیقه

•    زمان خنک شدن: 2 ساعت

•    زمان پخت: 7 دقیقه

مواد لازم

•    2/3 پیمانه کره آب شده

•    ¾ پیمانه شکر

•    یک قاشق چایخوری بیکینگ‌پودر

•    ¼ قاشق چایخوری نمک

•    یک عدد تخم‌مرغ

•    یک قاشق غذاخوری شیر

•    یک قاشق چایخوری وانیل

•    دو پیمانه آرد کامل

•    رویال آیسینگ*

•    رنگ غذای قهوه ای

•    پاستیل سفید

•    اسمارتیز قرمز

•    اسمارتیز قهوه ای

طرز تهیه

1.    در کاسه بزرگ، کره را با هم‌زن برقی و سرعت متوسط حدود 30 ثانیه هم بزنید. شکر، بیکینگ‎پودر و نمک را اضافه کنید. آنها را خوب هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند. تخم‌مرغ، شیر و وانیل را اضافه کنید. به تدریج آرد را اضافه کنید و تا جایی که ممکن است با هم‌زن برقی و بعد از آن با قاشق چوبی هم بزنید. خمیر را از وسط دونیم کنید. آنها را در کیسه پلاستیکی به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.

2.    فر را با دمای 375 درجه فارنهایت روشن کنید. روی سطح صاف آردپاشی شده خمیر را باز کنید. با قالب قلب، یک عدد قلب بزرگ و شش عدد قلب کوچک در بیاورید. قلب بزرگ را به عنوان صورت گوزن قرار دهید. سه قلب کوچک را به عنوان شاخ سمت راست و سه قلب کوچک دیگر را به عنوان شاخ سمت چپ روی هم قرار دهید.

3.    آنها را داخل سینی فر قرار دهید و 7 تا 8 دقیقه بپزید. سپس کنار بگذارید تا خنک شوند.

4.    به رویال آیسینگ* رنگ غذای قهوه ای اضافه کنید. آن را روی صورت گوزن بریزید. برای شاخ ها نیز آیسینگ سفید و در مرکز آنها آیسینگ قهوه ای بگذارید. برای چشم ها دو عدد اسمارتیز قهوه ای و برای بینی گوزن، یک عدد اسمارتیز قرمز بزرگ قرار دهید.

رویال آیسینگ*


مواد لازم

•    450 گرم پودر قند

•    3 قاشق غذاخوری پودر مِرینگ

•    نصف قاشق چایخوری پتاسیم بی تارترات

•    نصف پیمانه آب گرم

•    یک قاشق چایخوری وانیل

طرز تهیه


1.    در یک کاسه بزرگ، پودر قند، پودر مرینگ و پتاسیم بی تارترات را با یکدیگر مخلوط کنید. آب و وانیل را اضافه کنید و با هم زن برقی خوب هم بزنید. آنها را باید حدود 7 تا 10 دقیقه با سرعت بالای هم‌زن، مخلوط کنید تا پف کند و فرم آیسینگ را به خود بگیرد. آن را به مدت 4 تا 48 ساعت در یخچال قرار دهید.

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه