سبزی معطر شامل گشنیز، تره، جغفری، نعناع است به مقدار برابر و سبزی محلی این خورش چوچاق و کوتکو است که اگر در دسترستان بود می توانید بهمراه بقیه سبزی سرخ کنید و به خورش اضافه کنید. 

امام علی علیه السلام فرمودند:خوش اخلاقى  روزى  ها را زياد مى كند و ميان  دوستان  انس  و الفت  پديد مى آورد.

 

به گزارش سرویس خانواده جام نیوز، خورشت خیار یکی از خوشمزه ترین خورشت هایی است که در شمال کشور بهمراه سبزیجات معطر طبخ می شود. برای آموزش این خورشت خوشمزه با ما همراه شوید.

 

خیار: 4 عدد
گردو: 200 گرم
سبزی معطر: 3 قاشق غذاخوری
پیاز: 1 عدد
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، کاری: به مقدار لازم
رب انار: 3 قاشق غذاخوری
آبغوره: 1 استکان
آب: 2/5 لیوان

 

پیاز را با کمی روغن تفت داده شود کمی که طلایی شد ادویه را اضافه کنید سپس خیار پوست گرفته و نگینی شده را اضافه کنید بعد از چند دقیقه تفت دادن گردوی پودر شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس نمک و رب انار و سبزی سرخ شده را اضافه کنید با 2.5 لیوان آب بپزید. بعد از حدود بیست دقیقه آبغوره را اضافه کنید بعد از اینکه خورش جا افتاد آن را با پلو سرو کنید.

 

نکته
اگر آب خورش کم بود می توان آب اضافه کنید.

نکته
سبزی معطر شامل گشنیز، تره، جغفری، نعناع است به مقدار برابر و سبزی محلی این خورش چوچاق و کوتکو است که اگر در دسترستان بود می توانید بهمراه بقیه سبزی سرخ کنید و به خورش اضافه کنید. نوش جان.
 

کوکری / 2009

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه