در این مطلب دو قسمتی، 10 نوع مدل مختلف سالاد را برایتان آموزش داده ایم که به عنوان پیش غذا یا شام سبک می توانید آنها را تهیه و سرو کنید.

مجله اینترنتی برترین ها
 
 
 

برترین ها: در این مطلب دو قسمتی، 10 نوع مدل مختلف سالاد را برایتان آموزش داده ایم که به عنوان پیش غذا یا شام سبک می توانید آنها را تهیه و سرو کنید.

سـالاد پيـازچه

مواد لازم

•    200 گرم سيب‌زميني پخــته شده

•    100 گرم خيــارشور

•    200 گرم مرغ پخـته شده

•    100 گرم شـويد خـرد شده

•    چهار عدد تخم‌مرغ آب‌پز و رنده شد��

•    يك قاشق چايخوري پودر سير

•    50 گرم كره

•    100 گرم هويج پخته و نگيني خرد شده

•    100 گرم پيازچه

•    نان تست به ميزان لازم

برای سس ماست:

•    يك پيمانه ماست كم‌چرب

•    يك قاشق غذاخوري آبليمو

•    نمك و فلفل به ميزان لازم

انواع سالاد – قسمت اول

طرز تهیه

1.    در كاسهاي شويد و پيازچه خرد شده را بریزید، سپس به ترتيب مرغ ريشريش شده، تخممرغ، خيارشور ريز خرد شده، سيبزميني حبهاي خرد شده و هويج را اضافه و مواد را كاملا زير و رو ميكنيم تا با هم مخلوط شوند.

2.    براي تهيه سس ماست نيز تمام مواد را با هم مخلوط کرده و با مواد سالاد تركيب ميكنيم.

3.    سپس نان تست را برداشته و دور آن را با چاقو برش زده و قالب ميزنيم. روي نانها را با تركيب پودر سير و كره نرم شده پوشانده و آن را در تابه كمي تفت ميدهيم. از مواد سالاد روي نانها گذاشته و به همراه زيتون تزيين ميكنيم.


ســالاد روسـی

مواد لازم

•    500  گرم سيب‌زميني

•    يك پيمانه نخودفرنگي

•    دو عدد تخم‌مرغ

•    200 گرم خيارشور

•    يك پيمانه هويج رنده شده

•    يك پيمانه كلم قرمز

•    200 گرم ژامبون

•    يك پيمــانه سس مايونز

•    یک پيمانه ماست

•    يك عدد فلفل دلمه‌اي

•    سه عدد گوجه‌فرنگي

•    نعنا خشك به ميزان لازم

انواع سالاد – قسمت اول

طرز تهیه

1.    سيبزمينيهای پخته و سرد شده را نگيني خرد کنید. ژامبون و خيارشور را نیز نگيني خرد کنید.كلم قرمز را ساتوري كرده، تخممرغها را پخته، رنده کرده و فلفل دلمهاي را نیز نگيني خرد ميكنيم.

2.    سپس همه مواد را مخلوط ميكنيم. نعنا خشك، نمك، فلفل و ادويه را نيز با هم مخلوط كرده، بعد آبليمو، سس و ماست را به تركيب ادويه ميافزاييم. حالا سس را با مواد سالاد تركيب ميكنيم و به مدت دو تا سه ساعت در يخچال قرار ميدهيم تا سالاد كاملا طعمدار شود. براي تزيين آن از ژامبون، گوجهفرنگي و هويج استفاده ميكنيم.


سالاد کلم خامه‌ای

مواد لازم

•    یک دوم پیمانه سس مایونز

•    2 قاشق سوپ‌خوری خامه

•    قاشق چای‌خوری شکر

•    1 قاشق چای‌خوری آب لیمو ترش

•    1 قاشق چای‌خوری پودر خردل

•    1 ساقه کرفس خرد شده

•    نمک

•    فلفل سیاه

•    500 گرم کلم خرد شده

•    1 عدد هویج رنده شده

•    پیاز خرد شده

•    70 گرم پنیر پارمسان

انواع سالاد – قسمت اول

طرز تهیه

1.    سس مایونز، خامه، شکر، آب لیموترش، خردل، کرفس، نمک و فلفل را در ظرفی مناسب ریخته و مخلوط کنید.

2.    سپس کلم، هویج و پیاز را به آن افزوده خوب زیرورو کنید و درِ ظرف را بگذارید و حداقل به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم‌ها با هم ادغام شوند. پنیر پارمسان را به آن بیفزایید و مخلوط کنید. پس از آن مقداری از سالاد را در کاسه های کوچک ریخته و فشار دهید تا فرم بگیرند. سپس در ظرف مورد نظر برگردانید و سرو کنید.


ســـالاد پنيـر

مواد لازم

•    يك پيمانه پنير فتا مكعبي خرد شده

•    نصف پيمانه كرفس خرد شده

•    نصف پيمانه قارچ اسلايس و بخـارپز شده

•    نصف پيمانه هويج بخارپز و نگيني خرد شده

•    نصف پيمانه مغز گردو

•    ¼ پيمانه كشمش

•    چهار قاشق غذاخوري ماسـت چكـيده

•    ¼ پيمانه روغن زيتون

•    ¼ پيمانه آبليمو

•    پودر زيره، آويشن، سير و رزماري از هر كدام: نصف قاشق چايخوري

•    ¼ قاشق چايخوري فلفل سياه

•    نمك

انواع سالاد – قسمت اول

طرز تهیه

1.    گردو را در آب گرم خيسانده و پوست آن را ميگيريم. كشمش را نيز از نيم ساعت قبل در آب خيس ميكنيم تا كمي نرم شود.

2.    همه مواد را با هم مخلوط كرده و حدود سه الي چهار ساعت در يخچال ميگذاريم تا مزهدار شوند.


سالاد لوبیاچیتی

مواد لازم

•    یک دوم پیمانه لوبیاچیتی

•    4  پیمانه آب

•    4 عدد ورقه شده قارچ

•    2  قاشق سوپخوری کره  

•    دو عدد ذرت تزئینی

•    2  قاشق سوپخوری گردو خرد شده

•    یک ساقه کرفس خرد شده

•    نمک و فلفل به مقدار لازم

•    فلفل‌کبابی سبز و قرمز خرد شده (یک عدد از هر کدام)

•    یک سوم پیمانه آب‌لیموترش‌تازه

•    یک چهارم پیمانه روغن زیتون

انواع سالاد – قسمت اول

طرز تهیه

1.    لوبیا را از یک شب قبل خیس کنید، سپس با آب بپزید. در اواخر پخت نمک اضافه کنید. پس از پخته شدن در صافی بریزید. قارچ را در کره و کمی آبلیمو تفت داده، کمی نمک و فلفل اضافه کنید سپس با ذرت، گردو و کرفس را به لوبیا اضافه کرده و مخلوط کنید. در ظرف مورد نظر بریزید و روی آن را با فلفل کبابی تزئین کنید.

2.    برای تهیه سس؛ آب لیموی تازه، نمک، فلفل، روغن زیتون را مخلوط کنید.

3.    می‌توانید به جای آب‌لیموترش از آب نارنج ، و به جای روغن زیتون از روغن هسته‌ی انگور استفاده کنید.
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه