بال مرغ را با ساير مواد نام برده مخلوط کرده و آنها را به مدت سه ساعت در يخچال مي گذاريم تا به خوبي مزه دار شود. سپس مخلوط مورد نظر را درون ظرف فر گذاشته تا کاملاً سرخ بشود. دماي فر بايد دويست درجه ي سانتي گراد باشد.در ادامه مواد لازم و طرز تهیه را به طور کامل توضیح می دهیم.


مواد لازم: 

بال مرغ: يک کيلو
سرکه: يک قاشق چايخوري
پياز: يک عدد متوسط
سير: پنج حبه
فلفل قرمز تازه: دو عدد خرد شده
پاپريکا: يک قاشق چايخوري
فلفل قرمز تند: يک قاشق چايخوري
روغن زيتون: يک دوم ليوان
ارگانوي تازه: يک قاشق غذاخوري
طرز تهيه:

بال مرغ را با ساير مواد نام برده مخلوط کرده و آنها را به مدت سه ساعت در يخچال مي گذاريم تا به خوبي مزه دار شود. سپس مخلوط مورد نظر را درون ظرف فر گذاشته تا کاملاً سرخ بشود. دماي فر بايد دويست درجه ي سانتي گراد باشد.
 
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه