دو لیوان شکر را در یک لیوان آب حل کرده به همراه کمی وانیل، هل، زعفران(در صورت تمایل) و گلاب بگذارید روی شعله تا به جوش آید و آنقدر بجوشد تا قوام یابد سپس شربت به دست آمده را کنار بگذارید تا خوب سرد شود.در ادامه مواد لازم و طرز تهیه را به طور کامل توضیح می دهیم.

مواد لازم جهت تهیه ی خمیر:
تخم مرغ= 2عدد
آرد سفید= 8 قاشق غذا خوری
روغن جامد یا کره= 2 قاشق غذاخوری
آب= 1 لیوان
جوش شیرین= یک چهارم قاشق چایخوری
شربت= 1 قاشق غذاخوری
روغن مایع برای سرخ کردن= به میزان لازم


ابتدا طرز تهیه ی شربت:
دو لیوان شکر را در یک لیوان آب حل کرده به همراه کمی وانیل، هل، زعفران(در صورت تمایل) و گلاب بگذارید روی شعله تا به جوش آید و آنقدر بجوشد تا قوام یابد سپس شربت به دست آمده را کنار بگذارید تا خوب سرد شود.


طرز تهیه ی خمیر بامیه:
آب را با روغن در قابلمه ای جوش آورده سپس آرد را کم کم اضافه کنید و خوب به هم بزنید تا بوی خامی آرد از بین برود و بگذارید تا سرد شود، تخم مرغها را یکی یکی با فاصله به خمیر اضافه کنید و بعد کمی جوش شیرین را تا خمیر لطیف و نرمی حاصل شود. خمیر را داخل قیف مخصوص ریخته و داخل روغن داغ بیاندازید و بعد از طلایی رنگ شدن داخل شربت انداخته و بعد بیرون کشیده درون صافی بگذارید تا شربت اضافه ی آن گرفته شود.

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه