مواد لازم برنج خام ۲۰۰ گرم روغن زیتون یک قاشق غذاخوری

مواد لازم 

برنج خام ۲۰۰ گرم
روغن زیتون یک قاشق غذاخوری 
برگ بو شش عدد 
چوب دارچین دو عدد کوچک 
میخک ۲ تا ۳ عدد *هل ۴ عدد 
زیره سیاه ۲ قاشق مرباخوری 
پودر زردچوبه یک چهارم قاشق مرباخوری 
لیمو تازه یک عدد درشت 
آب ۴۵۰ میلی لیتر
کمی نمک و جعفری برای تزئین

برنج لیمو ترش
طرز تهیه

برنج خیس شده را آب کش کنید و کنار بگذارید.روغن را در قابلمه نچسب گرم کنید و سپس برگ بو، دارچین، میخک، هل، زیره و زردچوبه را به آن اضافه کنید و به مدت ۳۰ ثانیه تفت دهید، سپس برنج را به مواد اضافه کنید. 
آب لیمو ترش، نمک و آب را به برنج اضافه کنید و پس از جوش آمدن، حرارت را کم کنید و آن را با دمکش بپوشانید و بگذارید بپزد. برنج آماده را با جعفری خرد شده تزئین و سرو کنید.

 
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه