برنج خیس شده را آب کش کنید و کنار بگذارید.روغن را در قابلمه نچسب گرم کنید و سپس برگ بو، دارچین، میخک، هل، زیره و زردچوبه را به آن اضافه کنید و به مدت ۳۰ ثانیه تفت دهید، سپس برنج را به مواد اضافه کنید. در ادامه مواد لازم و طرز تهیه را به طور کامل توضیح می دهیم.

مواد لازم: 
برنج خام ۲۰۰ گرم
روغن زیتون یک قاشق غذاخوری 
برگ بو شش عدد 
چوب دارچین ��و عدد کوچک 
میخک ۲ تا ۳ عدد *هل ۴ عدد 
زیره سیاه ۲ قاشق مرباخوری 
پودر زردچوبه یک چهارم قاشق مرباخوری 
لیمو تازه یک عدد درشت 
آب ۴۵۰ میلی لیتر
کمی نمک و جعفری برای تزئین

طرز تهیه:
برنج خیس شده را آب کش کنید و کنار بگذارید.روغن را در قابلمه نچسب گرم کنید و سپس برگ بو، دارچین، میخک، هل، زیره و زردچوبه را به آن اضافه کنید و به مدت ۳۰ ثانیه تفت دهید، سپس برنج را به مواد اضافه کنید. 
آب لیمو ترش، نمک و آب را به برنج اضافه کنید و پس از جوش آمدن، حرارت را کم کنید و آن را با دمکش بپوشانید و بگذارید بپزد. برنج آماده را با جعفری خرد شده تزئین و سرو کنید.

 
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه