بیسکویت گردویی ایتالیایی یک بیسکویت گردویی خیلی خوشمزه است که تهیه آن را به همه دوستان پیشنهاد میدم.

بیسکویت گردویی ایتالیایی


مواد تشکیل دهنده‌ی این بیسکویت‌های خوش‌مزه عبارتند از: بادام پوست گرفته، سفیده تخم مرغ، پودر شکر، آرد معمولی و گردوی کاملاً خرد شده.

بیسکویت گردویی ایتالیایی

مواد لازم برای تهیه حدود 35 عددبیسکویت گردویی ایتالیایی

بادام پوست گرفته                        (240 گرم) یک و یک دوم پیمانه

سفیده تخم مرغ                                          1عدد

پودر شکر                                                  (110 گرم) یک دوم پیمانه

آرد معمولی                                                 (110 گرم) سه چهارم پیمانه

سفیده تخم مرغ، کمی زده شده اضافی      1 عدد

گردوی کاملاً خرد شده                                 (70 گرم) دو سوم پیمانه


طرز تهیه بیسکویت گردویی ایتالیایی


* بادام‌ها را به خوبی خرد می‌کنیم، سفیده تخم مرغ و شکر را اضافه می‌کنیم، خوب می‌زنیم تا مخلوط شوند.

* مخلوط را در ظرف متوسطی می‌ریزیم، آرد الک شده را اضافه می‌کنیم، خوب می‌زنیم تا خمیر نرمی به دست آید.

* خمیر را به آرامی روی سطحی آغشته به آرد ورز می‌دهیم تا نرم و یکدست شود.

* خمیر را بین دو کاغذ شیرینی پزی به ضخامت 5 میلی متر پهن می‌کنیم و با قالب گرد 4 سانتی متری برش می‌زنیم، به فاصله 3 سانتی متر از هم در سینی چرب شده فر می‌چینیم.

* سفیده تخم مرغ را با قلم مو روی آن می‌مالیم و گردوها را روی آن می‌پاشیم و به مدت 10 دقیقه در فر با درجه بالا می‌گذاریم تا بیسکویت‌ها قهوه‌ای روشن شوند.

* سپس روی سینی‌های مشبک می‌چینیم تا خنک شوند.

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :
مطالب مشابه :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه