شكر، سركه و ادويه را براي بيست دقيقه بجوشانيد. هلوي پوست كنده را به تدريج در آن بريزيد (هر چند عدد را يكبار) و بپزيد تا هلو نرم شود. آن را در شيشه هاي داغ كه در آب جوش استريليزه شده اند، بريزيد و سركه را روي آن بريزيد (تا حدود 1.5 سانتي متري لبه شيشه)، سپس در شيشه را محكم ببنديد.در ادامه مواد لازم و طرز تهیه را به طور کامل توضیح می دهیم.

مواد لازم:
شكر 250 گرم 
سركه سيب 1/2 پيمانه 
دارچين يك چوب كوتاه 
ميخك خرد نكرده 4 تا 5 عدد 
هلو 1 كيلو 


طرز تهيه:
شكر، سركه و ادويه را براي بيست دقيقه بجوشانيد. هلوي پوست كنده را به تدريج در آن بريزيد (هر چند عدد را يكبار) و بپزيد تا هلو نرم شود. آن را در شيشه هاي داغ كه در آب جوش استريليزه شده اند، بريزيد و سركه را روي آن بريزيد (تا حدود 1.5 سانتي متري لبه شيشه)، سپس در شيشه را محكم ببنديد.
توجه: براي راحت پوست كندن هلو، آن را 2 دقيقه در آب جوش فرو ببريد سپس در آب سرد بريزيد و پس از آن پوست بكنيد.

 
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه