شیشه را با هویج پوست کنده پر می‌کنیم و مقداری نمک لابلای هویج‌ها می‌پاشیم و شیشه را از سرکه خوب سفید جوشانیده پر می‌کنیم، ترشی بعد از ۶ ماه قابل مصرف است ولی زمان بیشتر مرغوبیت بالا تر خواهد داشت.در ادامه مواد لازم و طرز تهیه را به طور کامل توضیح می دهیم.

 هویج  :  ۲۰۰۰ گرم
سرکه  :  ۱ لیتر
نمک  :   قدری

شیشه را با هویج پوست کنده پر می‌کنیم و مقداری نمک لابلای هویج‌ها می‌پاشیم و شیشه را از سرکه خوب سفید جوشانیده پر می‌کنیم، ترشی بعد از ۶ ماه قابل مصرف است ولی زمان بیشتر مرغوبیت بالا تر خواهد داشت.
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه