مردم بالكان به دليل قرار گرفتن اين منطقه در كنار درياي سياه و درياي آدرياتيك دسترسي خوبي به انواع ماهي دارند. اين دستور غذايي بسيار ساده و در عين حال خوشمزه بوده و مي‌توان آن را با همين مواد، اما به روش‌هاي مختلفي طبخ كرد كه اين كار بر عهده شماست.


مردم بالكان به دليل قرار گرفتن اين منطقه در كنار درياي سياه و درياي آدرياتيك دسترسي خوبي به انواع ماهي دارند. اين دستور غذايي بسيار ساده و در عين حال خوشمزه بوده و مي‌توان آن را با همين مواد، اما به روش‌هاي مختلفي طبخ كرد كه اين كار بر عهده شماست.


مواد لازم براي 4 نفر
فيله ماهي: 900 گرم
پاپريكا: 2 قاشق چاي‌‌خوري
آبليمو ترش: 4 قاشق غذاخوري
روغن مايع: 4 قاشق غذاخوري
گوجه فرنگي متوسط: 2 عدد، 8 تكه
فلفل دلمه‌اي متوسط: يك عدد، 8 تكه
پياز متوسط: يك عدد، 8 تكه
نمك و فلفل: به ميزان لازم

روش تهيه:

1- فيله ماهي را به قطعات 3 در 3 سانتي‌متر خرد كنيد. پاپريكا، آبليمو، روغن و كمي نمك و فلفل را در يك كاسه مخلوط كرده و ماهي را حداقل يك ساعت در آن خوابانده و در يخچال قرار دهيد تا طعم بگيرد.

2- يك تابه را روي شعله متوسط داغ كرده و تكه‌هاي ماهي را 4دقيقه در آن تفت دهيد، سپس سبزيجات خرد شده را اضافه كرده و تفت دادن آن را 5 دقيقه ديگر ادامه دهيد. شعله را كم كرده و در تابه را ببنديد. پس از 10 دقيقه، نمك و فلفل غذا را اندازه كرده و با نان يا پوره سيب‌زميني سرو كنيد.

در تهيه اين غذا از فيله ماهي هوكي استفاده شده كه در فروشگاه‌هاي زنجيره‌اي در دسترس و قيمتش مناسب است.

نکات:

1- در صورت تمايل مي‌توانيد تكه‌هاي ماهي و سبزيجات را يكي در ميان به سيخ كشيده و روي زغال كباب كنيد.
2- براي كباب كردن، تكه‌هاي سبزيجات را كمي بزرگ‌تر بگيريد تا نسوزند.
 
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه