ابتدا گوشت خورشتی را با نمک، فلفل سیاه و کمی پیاز رنده شده در ماهیتابه سرخ می کنیم و کنار می گذاریم.در ادامه مواد لازم و طرز تهیه را به طور کامل توضیح می دهیم.

مواد لازم برای چهار نفر:
عدس: یک لیوان
پیاز درشت: دو عدد
سیر: یک حبه
ادویه: نصف قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
گوشت خورشتی تکه تکه شده: 250 گرم
سیب زمینی: دو عدد
گوجه فرنگی: چهار عدد
نمک، فلفل و روغن: به میزان لازم

طرز تهیه:
ابتدا گوشت خورشتی را با نمک، فلفل سیاه و کمی پیاز رنده شده در ماهیتابه سرخ می کنیم و کنار می گذاریم.
سپس عدس را با آب و نمک می گذاریم تا بپزد. پیاز را رنده کرده و در روغن سرخ می کنیم، رب گوجه فرنگی، زردچوبه و سیر رنده شده را داخل پیاز می ریزیم تا سیر هم کمی تفت بخورد. 
حال تمام مواد را به همراه فلفل داخل عدس پخته شده می ریزیم و به آن گوشت سرخ کرده، گوجه فرنگی و سیب زمینی ها را که به تکه های کوچک برش داده ایم، اضافه می کنیم. 

پس از چند جوش این غذای مقوی را از روی حرارت برمی داریم. این خوراک را می توانید با آبلیمو میل کنید.

 
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه