ابتدا گل‌كلم‌، فلفل‌دلمه‌ها و هویج‌ها را ریز كنید، سپس‌ سینه‌ مرغ‌ را، در حالی‌كه‌ پوست‌ آن‌ را جداكرده‌اید، به‌ صورت‌ شینسل‌ درآورید و در ماهی‌تابه‌ داغ‌ سرخ‌ كنید تا به‌ رنگ‌ طلایی‌ درآید.در ادامه مواد لازم و طرز تهیه را به طور کامل توضیح می دهیم.

● مواد لازم‌:
▪ سینه‌ مرغ‌: نیم‌ کیلو
▪ روغن‌ مایع‌: سه‌ قاشق‌ غذاخوری‌
▪ نمک‌: به‌ مقدار لازم‌
▪ پودر کاری‌ (در صورت‌ تمایل‌): دو قاشق‌ چایخوری‌
▪ آب‌ مرغ‌: نصف‌ لیوان‌
▪ گل‌کلم‌: یک‌ عدد متوسط
▪ فلفل‌ دلمه‌ای‌: ۳۰۰ گرم‌
▪ هویج‌: ۴ عدد
▪ این‌ مواد برای‌ چهار نفر کافی‌ می‌باشد.

● طرز تهیه‌:
ابتدا گل‌کلم‌، فلفل‌دلمه‌ها و هویج‌ها را ریز کنید، سپس‌ سینه‌ مرغ‌ را، در حالی‌که‌ پوست‌ آن‌ را جداکرده‌اید، به‌ صورت‌ شینسل‌ درآورید و در ماهی‌تابه‌ داغ‌ سرخ‌ کنید تا به‌ رنگ‌ طلایی‌ درآید، سپس‌ نمک‌ وپودر کاری‌ را روی‌ آن‌ بپاشید. آن‌گاه‌ یک‌ لیوان‌ آب‌ مرغ‌ را داخل‌ ماهی‌تابه‌ بریزید تا سه‌ دقیقه‌ جوش‌بخورد. زمانی‌ که‌ آب‌ مرغ‌ را می‌ریزید، هویج‌ وفلفل‌های‌ دلمه‌ را که‌ به‌ صورت‌ رشته‌ای‌ بریده‌اید، به‌ آن‌اضافه‌ کنید. اگر دوست‌ داشتید، در این‌ مرحله‌ می‌توانید مقداری‌ آب‌لیمو و یک‌ قاشق‌ مرباخوری‌ رب‌گوجه‌فرنگی‌ هم‌ به‌ خوراکتان‌ بیفزایید. سه‌ دقیقه‌ قبل‌ از این‌ که‌ غذا را از روی‌ اجاق‌ بردارید، گل‌ کلم‌ها راداخل‌ خوراک‌ بریزید و آن‌ را هم‌ بزنید.
حالا شما می‌توانید خوراک‌ مرغتان‌ را میل‌ کنید.
 
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه