ابتدا از سرکه و سویا سس و روغن زیتون و فلفل سیاه و قرمز و پیاز درشت خرد شده و سیر خرد شده و فلفل دلمه ایی مخلوطی درست کردم و گوشتهای مغز ران گوساله رو با چاقو سوراخ سوراخ کردم تا سس خوب به خردش بره . در ادامه مواد لازم و طرز تهیه را به طور کامل توضیح می دهیم.

مواد لازم :
سرکه 1/4 پیمانه
سویا سس نصف پیمانه 
روغن زیتون 3/4 پیمانه
فلفل سیه و قرمز کمی
پیاز درشت خرد شده یکعدد
سیر له شده دو حبه
فلفل دله ای نصف بکعدد درشت


طرزتهیه:
ابتدا از سرکه و سویا سس و روغن زیتون و فلفل سیاه و قرمز و پیاز درشت خرد شده و سیر خرد شده و فلفل دلمه ایی مخلوطی درست کردم و گوشتهای مغز ران گوساله رو با چاقو سوراخ سوراخ کردم تا سس خوب به خردش بره . بعد گذاشتم تو یه کیسه و سس رو روش ریختم و درش رو بستم و خوب تکونش دادم تا کاملا مخلوط شه . بعد هم حدود 5 ساعت تو یخچال بود . سپس اول یه کم تو تاوه گوشت هارو با حرارت زیاد تفت دادم و برداشتم . بعد پیاز ها رو کمی تفت دادم و بعد همه مواد رو رو فویل ریختم و روش رزماری ریختم و تو فر گذاشتم . اول روش رو بستم ولی بعد فویل رو باز کردم تا یه کم سطح گوشت برشته بشه . با انواع دورچین میشه سرو کنین .دستور و عکس : اعظم از آلمان 

نکات :
گوشت بهتره مغز ران گوساله بی استخوان باشه .ولی اگه استخوان هم داشت اشکالی نداره .

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه