تکه های مرغ را جداگانه سرخ کرده و کنار می گذاریم.در ادامه مواد لازم و طرز تهیه را به طور کامل توضیح می دهیم.

مواد لازم:
مزغ =شش تکه 
گرد اناردانه= 3 قاشق غذاخوری 
رب انار= دو قاشق غذاخوری 
پیاز= یک عدد
سیر =چهار حبه 
ادویه ، نمک ، فلفل= به مقدار لازم


طرز تهیه:
1-تکه های مرغ را جداگانه سرخ کرده و کنار می گذاریم.
2-پیاز و سیر را سرخ می کنیم.
3- گرد اناردانه را اضافه کرده کمی تف ی دهیم.
4-رب انار را افزوده و مواد را هم می زنیم.
5-ادویه اضافه می کنیم.
6-مرغ را داخل مواد گذاشته و دو و نیم لیوان آب به آن می افزاییم تا مرغ طعم سیر و ادویه رابه خود بگیرد.
7- بیست دقیقه روی حرارت ملایم بماند تا جا بیفتد و آب آن کشیده شود.

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه