بادمجان ها رو سرخ میکنیم.در ادامه مواد لازم و طرز تهیه را به طور کامل توضیح می دهیم.

مواد لازم
بادمجان قلمی حلقه شده
گوشت خرد شده
پیاز
زردچوبه
نمک و فلفل
غوره (گرد غوره)
رب
آب


طرزتهیه:
بادمجان ها رو سرخ میکنیم.
پیاز را در روغن تفت میدهیم ،رب را هم با پیاز تفت میدهیم،سپس گوشت را اضافه میکنیم اجازه میدهیم گوشت تغییر رنگ دهد در این زمان آب را به قابلمه اضافه میکنیم و ��یگذاریم گوشت کاملا بپزد.بعد از پختن گوشت ها در یک ماهیتابه ابتدا بادمجانها را میچینیم ، بعد گوشت ها را روی بادمجان ها میچینیم و آب گوشت را صاف میکنیم و به تابه اضافه میکنیم (در اینجا میتوانیم چند تا گوجه را سرخ کنیم و روی بادمجان و گوشت ها قرار دهیم)و تابه را روی حرارت میگذاریم نمک و فلفل و غوره یا آبغوره یا گرد غوره را اضافه میکنیم و میگذاریم تا خورش جا بیفتد.

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه