مرغ را در قطعات کوچک ببرید و کمی در کره تفت دهید. سپس پوست یک پرتقال را که خلال کرده و تلخی اش را گرفته اید با یک تا دو لیوان آب و نمک به مرغ اضافه کنید و بگذارید بپزد.

خورش پرتقال


مواد لازم خورش پرتقال :

پرتقال 6 عدد
مرغ 1عدد متوسط
کره 50 گرم
شکر  2 قاشق سوپخوری
زعفران به مقدار کم
خلال پسته  2 تا 3 قاشق سوپخوری
نمک به مقدار لازم



طرز تهیهخورش پرتقال :


مرغ را در قطعات کوچک ببرید و کمی در کره تفت دهید. سپس پوست یک پرتقال  را که خلال کرده و تلخی اش را گرفته اید با یک تا دو لیوان آب  و نمک  به مرغ اضافه کنید و بگذارید بپزد. پوست 6 عدد پرتقال را بگیرید و حتی پوست نازک پره های پرتقال را نیز گرفته و قسمت های گوشتی پرتقال را به مرغ پخته اضافه کنید. شکر و زعفران  را نیز اضافه کنید چند دقیقه بپزید تا پرتقال ها له نشوند وقتی در ظرف خورش را کشیدید، خلال پسته را روی آن بریزید.

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه