ابتدا عدس را پاك كرده و خيس ميكنيم. پس ازگذشت ده دقيقه عدس را با سيبزميني خردشدهبه همراه 2 تا 3 ليوان آب ميگذاريم بپزد.تمرهندي را نيز خيس كرده.در ادامه مواد لازم و طرز تهیه را به طور کامل توضیح می دهیم.
مواد لازم:
عدس قرمز: يك و نيمپيمانه
سير كوبيده: 3 حبه
پياز خردشده: 1 عدد بزرگ
سيبزميني: 2 عدد متوسط
ربگوجه فرنگي: 2 قاشق غذاخوري
روغن، نمك، فلفل و زردچوبه: به ميزان لازم
تمرهندي: 1 پيمانه
طرز تهيه:
ابتدا عدس را پاك كرده و خيس ميكنيم. پس ازگذشت ده دقيقه عدس را با سيبزميني خردشدهبه همراه 2 تا 3 ليوان آب ميگذاريم بپزد.تمرهندي را نيز خيس كرده و كنار ميگذاريم. دراين هنگام پياز را سرخ كرده و سيركوبيده شده رابه آن اضافه ميكنيم. وقتي كه بوي سير بلند شد،به مقدار لازم ربگوجهفرنگي و همچنين نمك وفلفل و زردچوبه رابه مواد ميافزاييم. دراينمرحله تمرهندي را از صافي رد كرده و به باقيمواد اضافه ميكنيم. البته ميزان اين مواد به تعدادنفرات مصرف كننده بستگي دارد. در مرحله آخراين مواد را به عدس و سيبزميني كه در ابتداپخته بوديم، اضافه كنيم. پس از اينكه غذا جوشخورد و آب آن گرفته شد، غذاي ما آمادهخواهد بود.