مرغ را به قطعات كوچك خرد كنید.در ادامه مواد لازم و طرز تهیه را به طور کامل توضیح می دهیم.

مواد لازم:
مرغ 1 کیلو
پیاز 1 عدد بزرگ
گوجه فرنگی 1 عدد
جعفری ریز شده 2 قاشق غذاخوری
زردچوبه 1 قاشق غذاخوری
ادویه هندی 2 قاشق غذاخوری
نمک کمی
روغن 2 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای سس:
ماست 2 لیوان
پیاز 3 عدد
سیر 3 حبه
گشنیز ریز شده 1 قاشق غذاخوری
آب 1 فنجان


طرز تهیه:

1. مرغ را به قطعات كوچك خرد كنید.

2. پیاز را در روغن سرخ كرده سپس قطعات مرغ را به آن اضافه كرده به مدت 3 دقیقه آن را تفت دهید.

3. مواد لازم برای سس را در مخلوط كن ریخته با هم مخلوط كنید. سس بدست آمده را روی مرغ بریزید سپس در ظرف را گذاشته بگذارید مرغ با حرارت متوسط به مدت 30 دقیقه بپزد.

4. گوجه فرنگی ریز شده+جعفری را به مواد اضافه كرده بگذارید مواد به مدت 5 دقیقه بجوشد.

5. زردچوبه ادویه هندی نمك را به مواد اضافه كرده هم بزنید سپس بگذارید مواد به مدت 5 دقیقه دیگر بپزد.

6. خورش را با برنج سرو كنید.

نكته: در صورتی كه در حین پختن آب آن تمام شده باشد به آن كمی آب جوش اضافه كنید.

                
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه