دسر محلبی شیر بسیار خوشمزه را درست کنید.

پيامبر اكرم - صلّي الله عليه و آله - فرمود: در حال ناشتا خرما بخوريد، زيرا كرم و انگلهاي (روده و معده) را مي كشد.

 

به گزارش سرویس خانواده جام نیوز، مواد لازم برای شش تا هفت نفر برای پخت این دسر را برای شما بیان می کنیم.

 

آرد برنج                                      ۳/۴پیمانه

نشاسته ذرت                            ۱/۴  پیمانه

شکر                                  یک و نیم پیمانه

آب                                           یک پیمانه

شیر                                         هفت پیمانه

گلاب یا عرق بهارنارنج                  نصف پیمانه

خلال پسته                                 به میزان لازم

 

طرز تهیه

آرد برنج، نشاسته ذرت و آب را در کاسه‌ای مخلوط می‌کنیم تا کاملا گلوله‌های آرد و نشاسته در آب باز شود. شیر و شکر را در قابلمه‌ای ریخته، روی حرارت ملایم قرار داده تا شکر در شیر حل شود. توجه کرده که از ابتدای قرار دادن ظرف روی حرارت تا انتها این دسر باید هم‌زده شود،در غیر این صورت سریع در قابلمه ته می‌گیرد.

 

پس از حل شدن شکر در شیر، محلول آرد و نشاسته را به مواد افزوده و به هم‌زدن ادامه می‌دهیم تا کاملا محلبی غلیظ شود. حرارت را خاموش کرده، عرق بهارنارنج یا گلاب را اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم. محلبی را در کاسه‌های یک‌ نفره یا ظرف مورد نظر ریخته و تا زمان سرو در یخچال خنک می‌کنیم و قبل از سرو با خلال پسته یا میوه گلسه دسر را تزیین می‌نماییم.

 

  نکته:

می‌توانید قالب سیلیکون یا مخصوص دسر را چرب کرده، محلبی را در قالب ریخته، در یخچال قرار داده تا دسر کاملا ببندد، سپس در ظرف سرو برگردانده تا از قالب جدا شود و تزیین کنید.

برای تزیین ملحبی روی دسر می‌توانید از میوه‌های گلسه نیز استفاده کنید.

 

سیمرغ/ 2014

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه