دلمه قارچ


دلمه قارچ - تصویر 1

مواد لازم :

1 عدد

پیاز بزرگ

100 گرم

خامه

500 گرم

قارچ درشت

50 گرم

کره

به اندازه 3 حبه

سیر له شده یا پودر سیر

به مقدار لازم

نمک و فلفل

طرز تهیه :

قارچ ها را بشویید. سپس دُم آنها را جدا کرده و خرد کنید (دُم ها را خرد کنید، نه قارچ ها را). پیاز را رنده کنید و در کره تفت دهید تا طلایی شود. در انتها سیر له شده را اضافه کرده ، خوب زیر و رو کنید و با دم قارچ ها مخلوط کرده و به مقدار کافی نمک و فلفل به آن اضافه کنید. وقتی آب قارچ جذب مواد شد، خامه را اضافه کنید و از این مایه داخل قارچ ها را پر کنید و در ظرف پیرکس داخل فر 350 درجه ، مدت نیم ساعت بپزید. بهتر است روی ظرف را با فویل آلومینیوم بپوشانید.

بعد از پخت دلمه های قارچ ، در صورت دلخواه می توانید کمی هویج رنده شده روی آنها بریزید.

منبع :WWW.JAME-JAM.IR/COOK

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه