ماهي را پس از شستن و تكه كردن به آن نمكزده و آن را سرخ ميكنيم وكنار ميگذاريم. در ادامه مواد لازم و طرز تهیه را به طور کامل توضیح می دهیم.

 

مواد لازم: 
ماهي متوسط: 1 عدد 
رب گوجه فرنگي: 2 قاشق غذا خوري 
نمك و ادويه و زعفران: به ميزان كافي 
سير: 5-6 حبه 
پياز متوسط: 1 عدد 
فلفل قرمز: 1 قاشق غذاخوري

طرز تهيه: 
ماهي را پس از شستن و تكه كردن به آن نمكزده و آن را سرخ ميكنيم وكنار ميگذاريم. 
سيرها را كوبيده با پياز رنده شده تفتميدهيم و رب گوجه فرنگي را در يك ليوان آبحل كرده و به آن اضافه ميكنيم. وقتي به جوشآمد، نمك و فلفل و ادويه را به آن اضافه كرده وميگذاريم بجوشد، در آخر به آن زعفران اضافهكرده و روي ماهي سرخ شده ميريزيم. اين غذاتند ميباشد و ميتوانيد مواد را لابه لاي برنج همگذاشته و ميل نماييد.

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه