آبگوشت کرمانی مثل آبگوشت معمولی درست می‌شود فقط به جای نخود و لوبیا، لپه را از شب قبل خیس می‌کنیم و با گوشت و پیاز می‌گذاریم، بپزد.


این آبگوشت مثل آبگوشت معمولی درست می‌شود فقط به جای نخود و لوبیا، لپه را از شب قبل خیس می‌کنیم و با گوشت و پیاز می‌گذاریم، بپزد.

آبگوشت کرمانی

مواد لازم آبگوشت کرمانی :

گوشت آبگوشتی                       به اندازه دلخواه

لپه                                            1 پیمانه

سیب زمینی                              2 عدد بزرگ

پیاز                                            1 عدد متوسط

رب گوجه                                    3 قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی                              2 عدد

مرزه خشک                               3 قاشق غذاخوری

لیمو عمانی                               2 عدد

نمک، فلفل، زردچوبه، زیره          به مقدار لازم


آبگوشت کرمانی

طرز پخت آبگوشت کرمانی :

* این آبگوشت مثل آبگوشت معمولی درست می‌شود فقط به جای نخود و لوبیا، لپه را از شب قبل خیس می‌کنیم و با گوشت و پیاز می‌گذاریم بپزد. کف  روی آن را می‌گیریم و درش را می‌گذاریم و با حرارت ملایم می‌گذاریم بپزد.

* لیموعمانی ها را سوراخ می‌کنیم و با ادویه‌ها و گوجه و رب بهش اضافه می‌کنیم.

* نیم پز که شد سیب زمینی‌ها رو قاچ کرده و درون قابلمه می‌ریزیم.

* وقتی خوب همه چیز پخت و جا افتاد پیاز و گوجه را خوب له کنید و سبزی خشک را درون آبگوشت بریزید و هم بزنید.

 

نکته

* کرمانی‌ها به جای گوجه، گوجه خشک می ریزند که کمی مزه اش رو به شیرینی متمایل می‌شود.

* شاید به نظر خیلی متفاوت از آبگوشت خودمان نیاید ولی هر کس که این را خورده تاکید کرده که خیلی خوشمزه تر از آن آبگوشت است و خیلی هم سبک. عطر و طعمی که مرزه و ترخون بهش می‌دهد فوق‌العاده است.

امیدوارم شما هم دوست داشته باشید.

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :
مهدی دوشنبه 10 شهریور 1393 ساعت '14:33
سلام
این فرمولی که راجع به آبگوشت امام حسینی کرمانی نوشتید بسیار با آبگوشت امام حسینی کرمانی تفاوت دارد. لطفا اصلاح بفرمایید.

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه