این ژله در قالب رولت شکل و با چند نوع ژله در رنگ و طعم مختلف درست می‌شود و به همین دلیل نام رولت ژله رنگین کمان را به خود گرفته است. برای ژله پایه می‌توانید از کرم وانیلی یا ژله آلوئه ورا که با شیر مخلوط کرده‌اید استفاده نمایید.

روش تهیه‌ی رولت ژله رنگین کمان


این ژله در قالب رولت شکل و با چند نوع ژله در رنگ و طعم مختلف درست می‌شود و به همین دلیل نام رولت ژله رنگین کمان را به خود گرفته است. برای ژله پایه می‌توانید از کرم وانیلی یا ژله آلوئه ورا که با شیر مخلوط کرده‌اید استفاده نمایید.

ژله

مواد لازم:

کرم وانیلی

ژله در چند رنگ         از هر کدام 1 بسته

 

طرز تهیه

مرحله 1 - کرم وانیلی را طبق دستور آن که در ادامه آمده است، درست کرده و در قالب رولتی شکل ریخته و در یخچال گذاشته تا کاملاً بسته شود.

 

مرحله 2 - ژله رنگی را در یک و یک چهارم آب جوش حل کرده و در یخچال بگذارید تا کمی غلیظ شود و از حالت رقیق بودن در آید.

ژله

مرحله 3 - کرم وانیلی را از روی خط قالب و یا با فاصله 2 سانتی برش زده و یکی در میان آن‌ها را خارج کنید.

 

مرحله 4 - ژله های رنگی نسبتاً غلیظ شده را همزمان داخل جای خالی ریخته و دوباره در یخچال قرار داده تا کاملاً بسته شود.

 

مرحله 5 - لبه های ژله را با چاقو جدا کنید و کف قالب را یک لحظه در آب جوش گذاشته و سپس در ظرف مورد نظر برگردانده، به دلخواه تزیین کرده و تا زمان سرو در یخچال نگهداری کنید.

 

ژله

 

نکــــــــات:

دستور کرم وانیلی که در ادامه آمده است برای قالب یا ظرفی با گنجایش 1 لیتر مناسب است. قبل از درست کردن ژله یا کرم باید گنجایش قالب خود را اندازه گیری کنید.

می‌توانید ژله آلوئه ورایی را که با شیر درست کرده‌اید جایگزین کرم وانیلی کنید.

 

کرم وانیلی

 

 

کرم وانیلی

کرم وانیلی یک مدل کرم خوشمزه و خوش بو است که می‌توانید به تنهایی و یا همراه ژله و دسرهای دیگر مورد استفاده قرار دهید. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه کرم وانیلی آشنا می‌شوید.

 

 

مواد لازم:

خامه                                         2/1 پیمانه

شیر                                          3 و 2/1 پیمانه

شکر                                         1 پیمانه سرخالی

پودر ژلاتین                                 3 قاشق غذاخوری

وانیل                                         2/1 قاشق چای‌خوری

 

طرز تهیه:

مرحله 1 - شیر و شکر را با یکدیگر مخلوط و روی حرارت گذاشته تا شکر در شیر حل شود سپس از روی حرارت برداشته و بعد از چند دقیقه خامه و وانیل را اضافه کنید.

 

مرحله 2 - پودر ژلاتین را در 3 قاشق غذاخوری آب ریخته و روی بخار آب قرار داده تا کاملاً حل شود سپس به مخلوط بالا اضافه کنید، کرم را در قالب مورد نظر ریخته و برای چند ساعت در یخچال قرار دهید تا بسته شود.

بخش تغذیه و آشپزی تبیان


منبع: ملک بانو

 

مطالب مرتبط:

روش تهیه‌ی ژله بستنی در پوست پرتقال

روش تهیه‌ی دسر کیوی و توت فرنگی

پودینگ انار؛ دسری خوش‌مزه

روش تهیه‌ی دسر زمستانی

دسر سیب و بستنی

پودینگ پرتقال؛ دسر برزیلی

دسر پرتقال

فروماژ پرتقال

روش تهیه‌ی ژله‌ی شیرموز

دسر کرم کاستارد با ژله

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه