در این ساندویچ شکم‌پُر می‌توانید به جای بادمجان، از کدوی سرخ شده استفاده کنید.

روش تهیه‌ی ساندویچ شکم‌پُر

 ساندویچ

مواد لازم ساندویچ شکم‌پُر

بادمجان                                         یک کیلوگرم

قارچ                                              200 گرم

روغن                                            به مقدار لازم

پنیر پارمزان                                   15 گرم

نان باگت بزرگ و گرد

سبزیجات معطر                           100 گرم


روش تهیه ساندویچ شکم‌پُر

1- بادمجان‌ها را پوست کنده، داخل روغن سرخ کنید.

2- قارچ‌ها را خرد کرده، کمی تفت دهید.

3- داخل نان باگت گرد و بزرگ را خالی کنید.

4- بادمجان‌ها، قارچ‌ها و سبزیجات معطر (به دلخواه) و پنیر را به صورت لایه لایه داخل نان بچینید.

5- نان را به مدت 30 دقیقه با حرارت متوسط داخل فر قرار دهید.

6- نهایتاً آن را برش بزنید.

 

نکته‌های طلایی

- می‌توانید به جای بادمجان از کدوی سرخ شده استفاده کنید.

- هم چنین می‌توانید گوجه فرنگی را حلقه حلقه کرده و در بین مواد قرار دهید.

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :
مطالب مشابه :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه