گوشت را به همرا نخود، پیاز، ‌زردچوبه و نمک و فلفل در آب می‌پزیم.در ادامه مواد لازم و طرز تهیه را به طور کامل توضیح می دهیم.

[img1]

آبگوشت کشک یکی از چندین غذای سنتی و محلی اهالی شهر اراک است. مواد اولیه:

 گوشت گوسفند

 نیم کیلو

 نخود

 نصف لیوان

 پیاز بزرگ

 2 عدد

 سیب‌زمینی متوسط

 3 عدد

 کشک ساییده

 250 گرم

آب 

 یک و نیم لیتر

نعنا داغ 

به میزان لازم

زردچوبه

به میزان لازم

نمک و فلفل

به میزان لازم

گل زرد

جهت تزیین

طرز تهیه آبگوشت کشک :

• گوشت را به همرا نخود، پیاز، ‌زردچوبه و نمک و فلفل در آب می‌پزیم.

• سیب‌زمینی‌ها را اضافه کرده و نیم ساعت دیگر پخت را ادامه می‌دهیم.

• در ظرف دیگری روغن را داغ کرده، نعنا را به آن اضافه می‌کنیم ( مقداری از این نعنا داغ را برای تزیین کنار می‌گذاریم)

• کشک را که قبلا آب کرده‌ایم درون ظرف نعنا داغ می‌ریزیم.

• وقتی یک جوش زد آن را از روی حرارت برمی‌داریم و به ظرف آبگوشت اضافه می‌کنیم، آنگاه با باقی‌مانده نعنا داغ و گل زرد تزیین می‌نماییم.

• برای تهیه کوبیده آن می‌توان گوشت را همراه سیب‌زمینی کوبید یا آن‌ها را جدا میل کرد.

 

 

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه