پياز و هويج را خرد کرده در کره سرخ کنيد و رويش آب بپاشيد همينکه آرد باندازه کافي سرخ شد .در ادامه مواد لازم و طرز تهیه را به طور کامل توضیح می دهیم.

 مواد لازم :

 آرد سفيد 1 قاشق سوپخوري
كره 1 قاشق سوپخوري
هندوانه 2 عدد
پياز 2 عدد
رب گوجه فرنگي 1 قاشق سوپخوري
 جعفري ساطوري شده 100 گرم
 آب گوشت 1 فنجان
 چاشني هندي قدري
 فلفل قدري
 نمك قدري

طرز تهيه :
پياز و هويج را خرد کرده در کره سرخ کنيد �� رويش آب بپاشيد همينکه آرد باندازه کافي سرخ شد ، آبگوشت و شاخه هاي جعفري ، جوز هندي خرد کرده و فلفل و نمک بآن اضافه کنيد.
همينکه باندازه کافي پخته شد ، يک قاشق رب گوجه فرنگي در آن ريخته ، مجددا براي چند دقيقه ديگر آنرا جوشانيده ، از روي آتش برداريد .  

 
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه