روغن را در قابلمه داغ کرده و سیر، پیاز، کرفس و سیب زمینی را 5 دقیقه روی شعله متوسط تفت دهید. آب مرغ را به همراه دوسوم خامه اضافه کرده و سوپ را به جوش آورید. سپس شعله را کم کرده و با در بسته، 15 دقیقه بپزید.در ادامه مواد لازم و طرز تهیه را به طور کامل توضیح می دهیم.




مواد لازم برای 4 نفر
روغن مایع: 3 قاشق غذاخوری
سیر: 2 حبه، ورقه ورقه
پیاز کوچک: یک عدد، ساطوری
کرفس: یک ساقه، ساطوری
سیب زمینی: یک عدد متوسط، نگینی
آب مرغ: 2 پیمانه، نیم لیتر
خامه: 200 میلی لیتر
اسفناج: 250 گرم، خرده شده
نمک و فلفل: به میزان لازم

روش تهیه
1 - روغن را در قابلمه داغ کرده و سیر، پیاز، کرفس و سیب زمینی را 5 دقیقه روی شعله متوسط تفت دهید. آب مرغ را به همراه دوسوم خامه اضافه کرده و سوپ را به جوش آورید. سپس شعله را کم کرده و با در بسته، 15 دقیقه بپزید.
2 - نیمی از اسفناج را اضافه کرده و پخت را 10 دقیقه دیگر ادامه دهید.
3 - سوپ را کنار بگذارید تا سرد شود، سپس اسفناج باقیمانده را اضافه کرده و با غذاساز یا گوشت کوب برقی، سوپ را پوره کنید.
4 - سوپ را مجدداً روی شعله کم بگذارید تا گرم شود، نمک و فلفل آن را اندازه کرده و هنگام سرو با باقی خامه سوپ را تزیین کنید.
 
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه