برای بهتر شدن طعم سوپ،‌ قبل از اضافه کردن قارچ‌ها به آن، می‌توانید آن‌ها را درون کمی روغن زیتون تفت دهید.در ادامه مواد لازم و طرز تهیه را به طور کامل توضیح می دهیم.

برای بهتر شدن طعم سوپ،‌ قبل از اضافه کردن قارچ‌ها به آن، می‌توانید آن‌ها را درون کمی روغن زیتون تفت دهید.

مواد لازم:
جو: یک پیمانه
روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
پیاز بزرگ: یک عدد، خرد شود.
سیر: دو حبه، ریز شود.
هویج: پوست کنده و خرد شود.
کرفس: 2 ساقه، خرد شود.
قارچ: به مقدار دلخواه، خرد شود.
آب سبزی‌جات یا مرغ: به مقدار دلخواه
آب: یک پیمانه
برگ بو: 2 قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل

طرز تهیه:
• در یک قابلمه متوسط، یک پیمانه جو را درون 4 پیمانه آب، جوش آورده، سپس درب ظرف را گذاشته و روی حرارت متوسط رو به کم، آن را به مدت 40- 30 دقیقه یا تا زمانی که جو نرم شود حرارت دهید. می‌توانید این مرحله را شب قبل انجام دهید.
• روغن زیتون را درون تابه‌ای بزرگ روی حرارت متوسط گرم کرده و سیر و پیاز را در آن تفت دهید تا نرم شوند.
هویج و کرفس را به تابه اضافه کرده و پنج دقیقه آن‌ها را تفت دهید.
• قارچ‌ها را به مخلوط اضافه کرده و تا حدی که نرم شوند آن‌ها را حرارت دهید.
آب سبزی‌جات یا مرغ، برگ بو، آب و آویشن را به مخلوط اضافه کرده و بگذارید با حرارت کم به مدت 10 دقیقه بجوشند.
• مواد درون تابه را به ظرف محتوی جوی پخته شده اضافه کنید و به مدت 15 دقیقه یا بیشتر آن‌ها را حرارت دهید.
• قبل از سرو، برگ بوها را بیرون آورید. نمک و فلفل به مقدار لازم به سوپ اضافه کنید.
• سوپ را تا سرد نشده میل کنید.

 
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه