كتري را آب كنيد، يك ‌تابه متوسط را روي حرارت زياد گاز قرار دهيد، بادام‌ هندي را همراه با بقيه تخم‌ها را داخل تابه بريزيد و بگذاريد تا كاملا گرم شود. يك قابلمه را آب كرده و روي حرارت بگذاريد. در ادامه مواد لازم و طرز تهیه را به طور کامل توضیح می دهیم.


مواد لازم نودل مرغ
تخم کدوتنبل، کوکتار و آفتاب‌گردان: یک قا��ق غذاخوری
بادام هندی: یک مشت کوچک
فیله مرغ: به میزان لازم (یا سینه مرغ پوست‌کنده)
فلفل قرمزچیلی: یک عدد
عصاره مرغ: یک عدد (گالینابلانکا)
نودل: 100 گرم
سس سویا: به میزان لازم
لیمو: یک عدد
اسفناج: یک دسته کوچک
مارچوبه: 6 عدد باریک یا 4 عدد متوسط
ادویه ها
نمک
فلفل سیاه
روغن زیتون
زنجبیل: یک بند انگشت

برای شروع
کتری را آب کنید، یک ‌تابه متوسط را روی حرارت زیاد گاز قرار دهید، بادام‌ هندی را همراه با بقیه تخم‌ها را داخل تابه بریزید و بگذارید تا کاملا گرم شود. یک قابلمه را آب کرده و روی حرارت بگذارید. یک لیتر آب کافی است، مواد داخل تابه را هم بزنید، بعد آن را از ‌تابه درآورده و کنار بگذارید. وقت آن رسیده تا مرغ‌ها را برش داده و داخل ‌تابه سرخ کنید، قبل از سرخ کردن آن را در ادویه‌های مخصوص بغلتانید، درون تابه به میزان کافی روغن زیتون ریخته و مرغ‌ها را سرخ کنید. 

غذای اصلی

بعد از انجام مراحل اولیه، بگذارید مرغ‌ها خوب سرخ شوند. درهمین حین زنجبیل را پوست کنده و برش بزنید و فلفل را روی آن برش بزنید. عصاره مرغ را درون قابلمه حاوی آب‌جوش ریخته تا در آب حل شود. نودل‌ها را درون آب‌جوش ریخته تا نرم شوند. فلفل را همراه با نمک، مارچوبه، زنجبیل و بادام هندی، تخم کدوتنبل، کوکتار و آفتاب‌گردان را به آن اضافه کنید، درآخر سس سویا و آب‌لیمو را درون قابلمه بریزید و به مدت 4-3 دقیقه اجازه دهید تا جوش بخورد. در همین زمان که مواد نودل آماده شده است، مرغ‌ها هم پخته‌اند. پس سوپ را داخل هرظرف ریخته و در آخر مرغ‌ها را برش زده و روی آن بگذارید. 

برای سرو

برگ‌های اسفناج را شسته و در کاسه‌ها تقسیم کنید. سعی کنید این سوپ داغ سرو شود. 
 
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه