این سوپ، یک سوپ مکزیکی است که در آن از گوشت چرخ کرده‌ی قلقلی استفاده می‌شود.

سوپ گوشت مکزیکی

این هم یک سوپ کامل


این سوپ، یک سوپ مکزیکی است که در آن از گوشت چرخ کرده‌ی قلقلی استفاده می‌شود.

سوپ

مواد لازم

روغن زیتون                                                         دو قاشق غذاخوری

پیاز خرد شده                                                      یک عدد بزرگ

سیر خرد شده                                                    یک حبه بزرگ

آب یا آب گوشت یا ترکیبی از آب و آب گوشت        سه لیتر  

رب گوجه فرنگی                                                 نصف فنجان

لوبیا سبز خرد شده                                            250 گرم  

هویج خرد شده                                                  دو عدد بزرگ

برنج                                                                   یک سوم فنجان

گوشت چرخ کرده                                               500 گرم

برگ نعناع و جعفری خرد شده                            یک چهارم فنجان

تخم مرغ                                                            یک عدد

نمک                                                                  دو قاشق چای خوری

فلفل سیاه                                                        یک چهارم قاشق چای خوری  

فلفل قرمز                                                         به میزان لازم

نخود سبز                                                          یک و نیم فنجان

 

سوپ

روش تهیه

* روغن را درون قابلمه بریزید و آن را روی شعله‌ی ملایم حرارت دهید. پیاز را داخل آن بریزید و به مدت 5 دقیقه حرارت دهید تا نرم شود، سپس سیر را اضافه نمایید و برای مدتی حرارت دهید.

 

* حال، آب گوشت یا آب را به همراه سس گوجه داخل قابلمه بریزید. زمانی که محتویات داخل قابلمه شروع به جوشیدن کرد، درجه گاز را کم کنید تا با دمای ملایم بجوشد. در این زمان هویج و لوبیا سبز را داخل قابلمه بریزید.

 

* برای تهیه‌ی گوشت، برنج را با گوشت مخلوط کنید و برگ‌های نعناع و جعفری و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. سپس تخم مرغ را داخل مخلوط گوشت بریزید و کاملاً با سایر مواد مخلوط نمایید. حال با ترکیب گوشت‌ها توپ‌های کوچک درست کنید.

 

سوپ

* گوشت‌های توپی شکل را یکی یکی داخل محتویات در حال جوش قابلمه بریزید. در قابلمه را بگذارید و بگذارید محتویات داخل آن به مدت نیم ساعت بپزد. بعد از نیم ساعت نخود سبز را اضافه نمایید و بگذارید محتویات داخل قابلمه نیم ساعت دیگر نیز بپزد.

 

* حال می‌توانید هر گونه چاشنی که مایل هستید به سوپ اضافه نمایید و طعم آن را به دلخواه خود تنظیم کنید.

 

غذای شما آماده‌ی سرو می‌باشد. به همراه خانواده میل بفرمایید و از بودن کنار یکدیگر لذت ببرید.

نوش جان!  

ترجمه: زهرا امیری

بخش تغذیه و آشپزی تبیان


منبع: simplyrecipes

 

مطالب مرتبط:

روش تهیه سوپ هویج و عدس

سوپ پاییزی

سوپ کرفس و سیب‌زمینی

سوپ جو با سس سفید

سوپ لبو، خوش‌رنگ و خوشمزه

سوپ سبزیجات با کلم سفید

سوپ قارچ

سوپ مرغ و ذرت

سوپ شیر با تره فرنگی

سوپ عدس

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه