شیرین قورمه یکی از چندین غذای سنتی و محلی گیلانی‌هاست.

امام علی - علیه السّلام - فرمود: آب باران بیاشامید؛ زیرا که پاک کننده بدن از امراض و ناراحتی ها است.

 

به گزارش سرویس خانواده جام نیوز، شیرین قورمه یکی  از غذاهای خوشمزه گیلان است که در مجالس محرم و غیره استفاده می شود.

 

 مواد لازم:

 

گوشت گوسفند با چربی   : 500 گرم

برگه زرد آلو (قیصی)  :  250 گرم      

کشمش      :     250 گرم

پیاز خرد شده   :   1کیلو  

شکر (دلخواه)   :  100گرم

نمک               :به دلخواه

زردچوبه          :به میزان لازم

 

 

طرز تهیه :

 

ابتدا گوشت گوسفند را ریز (به اندازه گوشت قیمه)  خرد کرده  به همراه زردچوبه و نمک بدون روغن تفت دهید و بعد از ۳ دقیقه  روغن را اضافه کنید و مدت 10 دقیقه با شعله کم سرخ کنید.در قابلمه مورد نظر بریزید به ندازه 1 لیتر آب بریزید و دوباره روی شعله گاز بگذارید.

پیاز ها را به صورت خلالی باریک و یک اندازه خرد کنید ابتدا بدون روغن تا زمانی که آب آن کشیده شد تفت دهید بعد روغن و زرچوبه  را اضافه کرده  و خوب با شعله کم سرخ کنید تا پیازها نسوزد رنگ پیاز باید به صورت قهوه ای در بیاید.بعد پیازها را به قابلمه گوشت اضافه کنید و اجازه دهید به مدت ۲ ساعت  روی گاز با شعله ملایم بپزد.

برگه ها را در آب بخیسانید.کشمش را سرخ کرده برگه های زرد آلو را تفت دهید و  بعد همراه شکر به مواد گوشت اضافه  کنید .(اضافه کردن این مواد زمانی که 2 ساعت از پخت گوشت گذشته) ،است.بعد دوباره به مدت ۱ ساعت  دیگر اجازه  بدهید خورشت روی حرارت بماند تا خوب جا بیفتد.آب خوشت باید کشده شود چون خورشت کم آبی است.

برای کسانی که خورشت شیرین دوست دارند این خورشت فوق العاده است.

این نوع خورشت تا آنجایی که من اطلاع دارم مخصوص منطقه فومنات است که در گذشته برای پذیرایی از میهمانان خود در مجالس درست می کردند.

 

آشپزی / 2018

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه