دو قاشق غذاخوري روغن را در يك قابلمه داغ كرده و پياز را روي شعله متوسط 5 دقيقه تفت دهيد تا نرم شده و كمي رنگ بگيرد. خلال بادام و كشمش را اضافه كرده و تفت دادن را 2 دقيقه ديگر ادامه دهيد...


برترین مجله اینترنتی ایران
مجله زندگی ایده آل:

طرز تهیه ايچ پيلاوي، جگر مرغ با پلو - تصویر 2

  مواد لازم برای 6-4 نفر

  •   کشمش: 4 قاشق غذاخوری، خیس‌شده
  •   روغن مایع یا کره: 4 قاشق غذاخوری
  •   پیاز متوسط: یک عدد ساطوری
  •   خلال بادام: 4 قاشق غذاخوری
  •   ادویه پلویی: یک قاشق غذاخوری  
  •   دارچین: یک قاشق چای‌خوری
  •   برنج دانه بلند: 300 گرم خیس‌شده
  •   آب مرغ: یک لیتر
  •   جگر مرغ: 250 گرم، خرد شده
  •   جعفری: 3 قاشق غذاخوری، ساطوری
  •   زردچوبه: یک قاشق چای‌خوری
  •   نمک و فلفل: به میزان لازم

  روش تهیه

1. دو قاشق غذاخوری روغن را در یک قابلمه داغ کرده و پیاز را روی شعله متوسط 5 دقیقه تفت دهید تا نرم شده و کمی رنگ بگیرد. خلال بادام و کشمش را اضافه کرده و تفت دادن را 2 دقیقه دیگر ادامه دهید.

2. آب برنج را خالی کرده و برنج را به همراه ادویه پلویی و دارچین به قابلمه اضافه کنید. پس از یک دقیقه آب‌مرغ را همراه 2 قاشق چای‌خوری نمک اضافه کرده و شعله را زیاد کنید. پس از این‌که آب مرغ جذب برنج شد، شعله را کم کرده و در قابلمه را بگذارید. پس از 20 دقیقه پلو دم کشیده است.

3. روغن باقی‌مانده را در یک تابه داغ کرده و جگر را 10 دقیقه روی شعله متوسط تفت دهید تا خونابه آن کاملا تبخیر شود. زردچوبه را اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید. یک دقیقه قبل از برداشتن جگر از روی شعله، سبزی‌ را به جگر اضافه کرده و با آن مخلوط کنید.

4. پس از اینکه پلو دم کشید، جگر و سبزی‌ را با آن مخلوط کرده و سرو کنید.

نکات آشپزی

1 - به جای آب مرغ می‌توانید از آب یا آب سبزی استفاده کنید.

2 - اگر با کشمش میانه خوبی ندارید آن را حذف کنید در ضمن، اضافه کردن خلال پسته غذای شما را خوش‌رنگ‌تر می‌کند.

این پلو را با ماست چکیده و لیموترش سرو کنید.
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه