طرز تهیه برنج و مرغ به سبک اسپانیایی,برنج و مرغ

جهانی‌ها –> آشپزی

دوستان عزیز در این مطلب با طرز تهیه برنج و مرغ به سبک اسپانیایی آشنا میشوید امیدواریم مورد رضایت شما واقع شود.

مواد لازم:

طرز تهیه برنج و مرغ به سبک اسپانیایی,برنج و مرغ

طرز تهیه برنج و مرغ به سبک اسپانیایی :

فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
ران مرغ را به تکه های کوچک در بیاورید.
در ۲ قاشق مرباخوری روغن، تکه های مرغ را به مدت ۵ دقیقه در ماهی تابه تفت دهید تا طلایی شود و روی بشقاب قرار دهید.
بقیه روغن را به ماهی تابه اضافه کنید، پیاز، فلفل دلمه ای، سیر و آویشن را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا سبزی ها کمی نرم شود. تکه های مرغ را به مواد اضافه کنید. سپس آب مرغ، گوجه فرنگی رنده شده، نمک و فلفل و برنج که از قبل خیس کرده اید و زعفران را اضافه و هم بزنید و بگذارید جوش بیاید. مواد را در ظرف مناسب منتقل کنید و با کاغذ فویل روی آن را بپوشانید و به مدت ۴۰ دقیقه در فر قرار دهید تا این که کاملا بپزد.

ارزش غذایی هر یک و نیم پیمانه :
کالری : ۳۶۴
کربوهیدرات : ۴۱ گرم
کلسترول : ۷۰ میلی گرم
پروتئین : ۲۲ گرم
چربی : ۱۲ گرم
فیبر : ۴ گرم

منبع : khorasannews.com

با تشکر از سایت khorasannews.com

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه