طرز تهیه بیسکویت فنجانی گوشتی,بیسکویت فنجانی

جهانی‌ها –> آشپزی

در اینجا شما با طرز تهیه بیسکویت فنجانی گوشتی آشنا میشوید امیدواریم مورد پسندتان واقع شود.

مواد لازم:

طرز تهیه بیسکویت فنجانی گوشتی,بیسکویت فنجانی

طرز تهیه:
داخل یک قابلمه بزرگ، گوشت را روی حرارت متوسط بپزید و بعد با سس اسپاگتی مخلوط کنید و آن را روی حرارت متوسط به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه بپزید تا بدینوسیله گرم هم بشوند.
خمیر ها را داخل قالب های مافین فشار دهید و دو قاشق غذاخوری از مخلوط گوشت را در وسط هر کدام بریزید.حال به مدت ۱۵ الی ۱۷ دقیقه داخل فر با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد (۳۷۵ درجه فارنهایت) قرار دهید تا برشته شود. پنیر را روی آن پخش کنید و به مدت ۳ دقیقه دیگر بپزید تا پنیر آب شود.

منبع : sooran.com

با تشکر از سایت sooran.com

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه