برگهای کلم را شسته و خرد کنید و با کمی سرکه بپزید .

برگهای کلم را شسته و خرد کنید و با کمی سرکه بپزید . وقتی سرد شد کمی نمک بزنید .اگر دوست دارید کمی طعم شیرین داشته باشد شکر ( برای گرفتن تیزی سرکه ) روی آن بریزید و 4 روز در آشپزخانه داخل کابینت بگذارید و بعد داخل یخچال نگهداری کنید . « غیر از ترشی میتوانید آن را روی انواع سالاد ها و در کنار غذا ها سرو کنید


  
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه