طرز تهیه حلیم بادمجان مخصوص ماه رمضان
جهانیها –> آشپزی
در این مطلب شما را با طرز تهیه حلیم بادمجان مخصوص ماه رمضان آشنا میکنیم امیدواریم مورد توجه شما قرار بگیرد.
مواد لازم:
بادمجان: 10 عدد
گوشت گوسفند: 1 کیلو
عدس: نیم کیلو
پیاز داغ : 3 قاشق سوپخوری
کشک: 2 فنجان
روغن: 350 گرم
نمک و فلفل به مقدتر لازم
طرز تهیه:
گوشت و عدس و پیاز داغ را با 3 تا 4 لیوان آب می گذاریم کاملاً بپزد. بادنجان ها را پوست می کنیم سر آنها را می گیریم کمی نمک می زنیم و با روغن در حرارت ملایم اطرافش را سرخ می کنیم و بعد بادنجانها و گوشت و عدس را خوب می کوبیم و مخلوط می کنیم 2 تا 3 لیوان آب و هر مقدار آب گوشتی که داریم داخل گوشت و بادنجان می ریزیم و ظرف را روی حرارت ملایم می گذاریم و گاهی آنرا بهم می زنیم تا حلیم کاملاً جا افتاده کش پیدا کند و آب آن تمام و غلیظ شود. ظرف را از روی آتش برمی داریم و با کشک مخلوط می کنیم و در ظرف می کشیم روی آنرا با نعناع داغ و پیاز داغ و گردوی تزیین می کنیم.
عده ای به جای عدس از لوبیا سفید استفاده می کنند که به این ترتیب رنگ حلیم بادمجان روشن تر می شود.
منبع: cook&chef