طرز تهیه حلیم بادمجان مخصوص ماه رمضان

طرز تهیه حلیم بادمجان ماه رمضان,حلیم بادمجان

جهانی‌ها –> آشپزی

در این مطلب شما را با طرز تهیه حلیم بادمجان مخصوص ماه رمضان آ��نا میکنیم امیدواریم مورد توجه شما قرار بگیرد.

مواد لازم:

بادمجان: 10 عدد

گوشت گوسفند: 1 کیلو

عدس: نیم کیلو

پیاز داغ : 3 قاشق سوپخوری

کشک: 2 فنجان

روغن: 350 گرم

نمک و فلفل به مقدتر لازم

طرز تهیه:

گوشت و عدس و پیاز داغ را با 3 تا 4 لیوان آب می گذاریم کاملاً بپزد. بادنجان ها را پوست می کنیم سر آنها را می گیریم کمی نمک می زنیم و با روغن در حرارت ملایم اطرافش را سرخ می کنیم و بعد بادنجانها و گوشت و عدس را خوب می کوبیم و مخلوط می کنیم 2 تا 3 لیوان آب و هر مقدار آب گوشتی که داریم داخل گوشت و بادنجان می ریزیم و ظرف را روی حرارت ملایم می گذاریم و گاهی آنرا بهم می زنیم تا حلیم کاملاً جا افتاده کش پیدا کند و آب آن تمام و غلیظ شود. ظرف را از روی آتش برمی داریم و با کشک مخلوط می کنیم و در ظرف می کشیم روی آنرا با نعناع داغ و پیاز داغ و گردوی تزیین می کنیم.
عده ای به جای عدس از لوبیا سفید استفاده می کنند که به این ترتیب رنگ حلیم بادمجان روشن تر می شود.

منبع: cook&chef

 

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه