گوشت را پس از تمیز کردن خرد کرده همراه با پیاز داغ تفت می دهیم . زرد چوبه اضافه کرده همراه با آب و لوبیا قرمزمی پزیم.پس از اینکه گوشت نیم پز شد سبزی (تره,جعفری,گشنیز,کمی شنبلیله ,چند پر نعناع)را که تمیز کرده , شسته و خرد کرده ایم با مقداری روغن سرخ می کنیم و داخل گوشت می ریزیم .در ادامه مواد لازم و طرز تهیه را به طور کامل توضیح می دهیم.

مواد لازم :
گوشت سر دست با مغز ران بدون استخوان نیم کیلو گرم
پیاز سرخ کرده 3 قاشق سوپخوری
روغن 250 گرم
لیمو عمانی 5 تا 6 عدد
لوبیا قرمز 0.5 لیوان
سبزی خورش 1 کیلو گرم
نمک و فلفل و زردچوبه بمقدار لازم

طرز تهیه :
گوشت را پس از تمیز کردن خرد کرده همراه با پیاز داغ تفت می دهیم . زرد چوبه اضافه کرده همراه با آب و لوبیا قرمزمی پزیم.پس از اینکه گوشت نیم پز شد سبزی (تره,جعفری,گشنیز,کمی شنبلیله ,چند پر نعناع)را که تمیز کرده , شسته و خرد کرده ایم با مقداری روغن سرخ می کنیم و داخل گوشت می ریزیم .
نمک و فلفل را اضافه کرده پس از چند جوش لیمو عمانی را چند سوراخ کرده داخل آن می ریزیم و می گذاریم خورش پخته و جا بیفتد . میتوانیم مقدار 3/1 پیمانه آبغوره به خورش اضافه کنیم .خورش پس از پختن باید کاملاً جا بیفتد و روغن بر سطح آن قرار گیرد.
  
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه